keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Marjaniemen biitsillä


Kauniin pyöräilymatkan päässä on Marjaniemen uimaranta. Rantareitillä on kyll paljon fillareita ja sauvakävelijöitä että tarkkana tarvii olla. Toisella puolella on metsänpöheikköä ja toisella kapea kanava.


En oo täällä ollu ilmeisesti koskaan. Kiva mesta, on hiekkarantaa ja kalliota. Saaristoinen merimaisema on rauhoittava. Veneitä kulkee mut ei niin läheltä että olisivat häiriöksi.


Tääl on hyvät pukeutumistilat ja vessat ja suihku. Valvojakin on 10-18. Kiskasta saa ostaa suolaista ja makeata. Söin kinkku-juusto toastin ja se oli just semmonen ku toastin pitää olla, eikä liikaa mausteita.
Stadin biitseistä voi katsoa levä- ja lämpötilatiedot Ulkoliikuntakartta sivustolta.
City-lehti skrivaa Idän-biitseistä, osa 1
 
Mä oleilin täss kaltsilla, Punapaasi nimeltään. Eväänä oli vesimeloniviipaleita ja herneitä.


Takana Strömsinlahden venesatama, ja Roihuvuoren vesitorni.


Näillä rannoilla on muutamia pieniä saaria, ja yksi niistä oli myytävänä vuosi sitten, saattais olla vaikka tämä. Olispas ollu massii . . .


Tämä söpöläinen on Roihuvuori-seuran kylävene, jota jäsenet saa käyttää.


Tämmönen valkoinen pikkukoira tuli emäntänsä kanssa kalliolle ja tottakai ei ollut kytkettynä. Siinä se sitt kieriskeli lokinkakassa, kävi rannassa kastautumassa ja tuli mua nuuskimaan ja ravistelemaan turkkiaan. Arrggh! På svenska emäntä sitä kutsui ja torui. Ei aikaakaan kun se taas oli kuljeksimassa, "eiks ois parempi pitää se kiinni niin ei tarttis vahtia ja komentaa" mä sanoin mut ei se edes reagoinu. Arrggh.


Kotimatkalla näin joutsenen poikasia.


Tuorinniemen uimaranta on tässä ihan mun kodin lähellä. Mua ei tää oikein kiinnosta ku vesialue on aika kapea ja vilkas veneliikenne koko ajan. Kivat kalliot kyll olis mut ne ei oo ihan rannassa niin ehkä tää jää kokeilematta.


Rantaraitilla on pitkään ollut Staran aitaama Korjausrakentaminen alue. Mikähän tämä on?


Myös tällainen kiva toriaukio on raitin varrella. Käyttämättä. Koskaan en tässä ole mitään toimintaa nähnyt.


Seuraavassa postauksessa Mustikkamaalta kuvia ja tekstiä. Kävin siellä jo viime viikolla mut ku jättää kuvia odottamaan niin ne sit tahtoo jäädä ja julkaisu venyy.
KS

3 kommenttia:

 1. Kaunista. Siellä aurinkokin paistaa toisin kuin meillä. Varmasti rentouttavaa kulkea noissa maisemissa.

  VastaaPoista
 2. Onko tämä se Marjaniemi, josta J. Karjalainen teki laulun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama Marjaniemi on, Verinen mies -biisi ja se perustuu tositarinaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi.