sunnuntai 27. elokuuta 2017

Luonnon päivänä metsässä


Kaunissaaressa on tehty paljon metsänhoitotyötä, pientä kuusta ja muuta pusikkoa on karsittu. Kaikki rangat ja risut on jätetty just siihen maatumaan, se on nykyaikaista metsänhoitoa. Raiskatun näköistä maisemaa oli paljon.

Onneksi ihana, rauhallinen, kauniin vihreä ja metsäntuoksuinen sammalmetsikkö oli ennallaan. Ja siellä niitä oli missä ennenkin;)


Erjan ja Chico olivat mukana, koira nautti. Yhteissaaliimme oli noin 4-5 litraa keltaista herkkua. Kiitos seurasta.


Kermamuhennettua kanttarellia, varhaisperunoita ja savulohta.


HUOM. Pukkisaaren muinaismarkkinat ovat 2.-3.9. Pukkisaarihan on siinä Seurasaaren kupeessa. Viime vuoden markkinoista kirjoitus tässä KLIKS.

KS
 ps Ville, kyllä sullekin täällä vielä kanttiksia lounaaksi on, mitäs laitan?:)

4 kommenttia:

 1. Ai sä oot käynyt saaressa :) Mä en oo sienimetsään vielä ehtinyt ja nyt on kantarelleja vaikeampi löytääkin kun alkaa olla keltaisia lehtiäkin jo. No tässä omalla pihalla oon vaan käynyt sienessä ;) Ja voitko kuvitella, että joku on napsinut mun pihalta kanttiksia!!! Törkeetä. Jalat on jätetty, kas kun ei niitä ole viety, onhan ne syötäviä. Eilen oli lampolan tyhjennys ja kuuden tunnin riehumisen jälkeen kädet on aivan tohjona, sekästä puhumattakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis selästä ei sekästä...

   Poista
  2. Voi Susi! Kyllähän neuleporukasta talkoolaiset olis tullu jeesaamaan lampolan tyhjennyksessä. Olis sitt vaikk grillattu eväät ja avattu syyskausi. Sun pitää oppia pyytään apua ku on tollasia hommia.

   Poista
  3. Heh, en usko että sitä haisevaa hommaa haluaa kukaan tehdä ;) Se haju on niin karmiva, että nenäkarvatkin palaa. Sen jälkeen on päästävä heti pesulle ja vaatteet koneeseen. Se haju on niin järkyttävä ja tarttuu kiinni. Nyt viime sunnuntaina tyhjensin pässilän. Ihanaa kun nuo isot hommat on nyt tehty. Risu- ja puusavottaa pitää vielä tehdä hirvittävästi, mutta ehkä sit talvella saa levätä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi.