torstai 21. joulukuuta 2017

Uudet asusteet


Eilen kävi kylässä Ville ja Milla sekä Maija-systeri poikansa Dickenin, miniä Marcian ja heidän lapsen Brandonin kanssa. He siis ovat kaukaa Fijiltä tulleet tänne kuukaudeksi!
Marcia käväisi Portugalissa pari päivää ja sieltä tuliaisena sain synttärilahjaksi kivat kissakuvioiset suola- ja pippuriastiat, kauniissa joulukassissa ja superhienossa laatikossa.

Thank you, Marcia!


Ja sitten ne 'asusteet': englannista kummipojan perheeltä sain Cath Kidston käsilaukun! Jee, mä sit tykkään näistä kukista. Cath Kidstonin kuosit on ihan omanlaisensa, tunnistettavissa kauempaakin.

Thank you Ben, Kerry, Tara and Finn. This is great! I allready have it in use. Beautiful.


Ja se toinen asuste: uusi puhelin! Villeltä. Keltainen. Ei älykäs (en halua älyllistä) mutta uudempi kuin tuo yli 10 vuotias hyvin palvellut.


Elisa-kaupasta kävin ostamassa uuden SIM-kortin ja siellä myyjä osasi kyllä kopioida osoitekirjan vanhasta uuteen Simiin mutta ei sitten osannut saada sitä näkyviin uudessa puhelimessa. Noh, vähän kun räpelsin niin tulihan se sinne. Vähän oli näppäimet hakusessa mutta kyllä nyt jo osaan käyttää. Tämähän on niin simppeli. Tosi kiva peli. KIITOS, Ville!

LeaP:ltä tuli kiva ja hauska kortti! Taattua Virkkuukoukkusta.


Myöhästyneet synttärikahvit olikin melkeinpä pieni joulu. Kiva kun kävitte.

Ja tästä KLIKS iloiseen ja hauskaan joululauluun:)
KS

4 kommenttia:

 1. Ihanat lahjat. Sinulla on ollut kiva päivä vieraidesi kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kivoja, kauniita ja hyödyllisiä lahjoja olet saanut.

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut täältäkin! Ihania lahjoja ja mukaavaa oloa sulla on ollut. Mun logiikan mukaan sinisessä olis suola ja punaisessa pippuri :) Toi känny on ihan paras! Mä haluun kans tuollaisen kun tämä nykyinen sanoo sopimuksen irti.

  VastaaPoista
 4. Ihana käsilaukku! Kiitos korttikiitoksista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.