sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Ylipolven palmikkosukat


Loppusyksyn/alkutalven olen näitä neulonut, ja välillä muutakin. Ville on ilmeisen vakavasti seurustellut Millan kanssa jo kesästä. Tulin luvanneeksi jotain tarpeellista neuloa ja toive oli pitkät sukat palmikoilla. Nämä voi jo esitellä kun eivät ole joululahja vaan tutustumislahja:)


Lanka: jalkaterässä AloeSockwool lankaa 50 grammaa ja varret Sportsraggia 250 grammaa. Terän lanka on ihan ok mutta varren lanka oli väärä valinta, liian höttöinen palmilkkoon mutta kyllä tämä kelpaa, toiset sitten paremmalla langalla, ehkä;)
Puikot: terässä 2.75, varsi 3.5 hiilikuitusukkikset.
Malli: varpaista varteen perusaloitus, varren kuvio alkaa vasta nilkasta, lisäykset sivun joustinneuleessa. Palmikkokuvio Dropsilta.


Pituus kantapäästä yläreunaan onnoin 70 cm mutta jalan leveys verottaa pituudesta niin että jalassa ovat noin 55 cm.


Päättely i-cordilla, viimeisellä kerroksella ennen sen alkamista on reikäkerros johon voi halutessaan/tarvittaessa pujottaa nauhan.


Nyt jatkan sormikkaitani, ja ehkä voisi aloittaa huivin ohuesta langasta, ja onhan tuo Adventtikalenterihuivikin puikoilla. Viimeisimmän vihjeen, 7.) tulostin juuri.
KS

7 kommenttia:

 1. Kiitos Kristiina, en malta odottaa että vilukissa saa sukat jalkoihin :) Niin ja kiitos kortista tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 2. Oi, miten valtavan upeat, pitkät palmikkopaidasta sukat olet tikutellut! Ne ovat mitä ihanin tutustumislahja! Harva saa tuollaisia koskaan. Sinä olet varmasti sydämellinen ja hyvä anoppi.
  Sari

  VastaaPoista
 3. Voi, tämä "älykäs" puhelin muutti palmikkosukat muotoon "palmikkopaidasta sukat". Enkä itse huomannut tuota ennen kuin viestin lähetettyäni.
  Sari

  VastaaPoista
 4. Milla saa varmasti mieleiset ja lämpöiset sukat.
  terv. LeenaP

  VastaaPoista
 5. Mahtavat sukat. Kiva tuo varren päättelyreuna.

  VastaaPoista
 6. On siinä ollut tikuttelua kerrakseen!!! Kauniit tulivat ja varmasti saaja on onnellinen näistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.