perjantai 29. joulukuuta 2017

Joulun lahjoista


No nyt oon marsipaanissa, siis sain sitä ihan yllinkyllin perinnepossujen lisäksi, ja suklaata ja marmeladia. Synttäriksi sain semmosen puolenkilon marsipaanitiilen. Heh.

Kiitos kaikille lahjoista, en niitä nyt erikseen esittele.

Partioaitan lahjakortin ja saadun setelin ku yhdistin niin jo ostin haaveilemani makuualustan. Erinomainen hankinta.

Joulupukki oli kuullut, että kaipasin pieniä Hand Made-lappusia tai vastaavia. Hangosta sitten oli löytynyt pieniä nappeja tuolla tekstillä.Söpöjä ja just semmosia ku halusin! Eli  kannattaa ääneen puhella, kyllä ne tontut näyttää kuulevan.

Iso valkoinen hatturasia oli Uskoa jo muutaman päivän kiinnostanut. Kun se sitten oli avattu niin tarkkaan piti nuuhkia mikä se on kun tuoksuu; karvatossut ja lapaset siellä olivat tuoksuaan levittäneet. Lämpimät asusteet retkioleskeluun. Eiköhän sitä kohta taas mennä;)


Ihan itse ostin itselleni jouluruusun, sellaista mulla ei oo ennen ollut, tämähän onkin kaunis kukka. Ja mukavia tuoksuja eläimen nenään.


Monesta pienestä joulupussista löytyi tämmöinen "Miehen korvike", joita olin aikamoisen kasan virkannut. Liukuestemattoa kaksinkerroin ja puuvillalangalla parikerrosta ympäri ja siinä se on, avaamisen avustaja tai mitä nää nyt sit onkaan.


Millalle kerkesin just just neuloa kämmekkäät. Kiireessä yksi palmikon kierto meni suoraksi, tuossa se oikeassa kämmekkäässä on, mutta en ruvennut purkamaan ku kiire oli. Lanka on samaa kuin pitkissä palmikkosukissaan.


Jo aiemmin vilautin kaulaliinasta jotain kuvia, tässä nyt vielä muutama ku värit on niin kivat. Lankahan on Handua. Systerille 80 v-lahjaksi keväällä neuloin kaulaliinan mutta se hävisi. Tämä on siis hänelle nyt uusi kaulaliina, pituutta on noin 180 cm kun hän haluaa pitää sitä kaksinkerroin. Kuviossa on oikeita ja nurjia silmukoita, molemmat puolet on samanlaiset.


Kummallisin ikinä ostamani lahja on tämä Kidanavaaja! Sen sai systerin kalastava poika, ehkä sit joku Fijin vesillä saaliiksi saatu kalanvonkale saa tämän suuhunsa.


Enkä ole missään tuotteessa ennen nähnyt mainintaa lapsityövoimasta:


Mukavia vuoden viimeisiä päiviä! Täällä Stadissa on sateista ja pimeätä.
KS

4 kommenttia:

 1. Hei! Kivoja kuvia lahjoista, Uskosta ja kauniista jouluruususta. Meidän kissat Maisa ja Kaisa ovat aina kukkien kimpussa. Kun kerroin tämän kukkakaupassa, varoiteltiin jouluruusun olevan myrkyllinen eikä suositeltu kissakotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta. Olen katsonut myrkkykukkalistoja mutta en tätä huomannut. Onneksi Usko ei ole tätä maistellut ja ensi tuoksutusten jälkeen ei enää ole ollut kiinnostunutkaan.
   Neilikka on sellainen jota se oikeasti syö eli niitä en enää ostakaan, vaikka sehän ei myrkyllinen ole mutta kalliita kissan syödä;)

   Poista
  2. Taitaa olla Usko meidän tyttöjä fiksumpi, niille kelpaavat melkein kaikki kukat. Kissanruoho ei kuitenkaan kiinnosta, taitavat epäillä sitä liian terveelliseksi ;).

   Poista
 2. Onpas kiva idea nuo itse tehdyt "miehen korvikkeet"!
  Hyvää tätä alkanutta vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.