lauantai 16. joulukuuta 2017

Joulua odotellessa


Synttärikukat, jotka ostin ihan itse. Ei ollut kukkalähettejä oven takana jonossa, ei ollut juhlia, ei tullut yhtään 65-korttia, ei niin mitään, toinen systeri tekstarionnitteli kaksi päivää etuajassa, ulkomaanpaketti tulee systerin kautta, lapsikin vain soitti ja kissakin vaan nukkuu. Mä niin inhoon näitä päivä ku pitäis olla kivaa ja porukkaa ympärillä mut mitään ei oo, ei tapahdu. Okei okei, mä en järkänny mitään mut silti mä odotin jotain ihmettä.

Jo nautittu synttärilahja Cats-musikaalilippu Maija-systeriltä oli hieno elämys.

Onneksi edellispäivänä oli Leenan kanssa kiva Tallinnan synttäriTpäivä, molemmat pikkusen vanhennuttiin;)

Eilinen postikuori kyllä pelasti paljon ja piristi kummasti! KIITOS Terhi! Hänen ihan itse tekemät Tulput ja Tonttutaulu. Tässä nyt mallailen niille parhaat paikat näkösällä oloon. Aiemminkin olen Terhiltä kauniita lasijuttuja saanut, enkeleitä, joulukellot, lumihiutale, tuikkukipot yms. Kaikki ovat esillä, koko vuoden.Yksi lähetys on jo mennyt englantiin mutta vielä täällä on näin paljon paketteja Joulupukin haettavaksi, säkki täyttyi näistä niin että hyvä kun kiinni meni ettei mitään putoa reen kyydissä;)


Joulukortit laitan tänä vuonna esille tällä viisiin, aina joku uusi systeemi tulee keksittyä. Siinä ehkä vähän näkyy tuollaista hopeanväristä helminauhaa. Että mä senkin sorruin ostamaan kun sitä niin monessa paikassa on kivasti näkynyt. Vaan en mä sille mitään muuta paikkaa löytänyt. Humpuukia tämäkin, pah.


Selvitän vielä sen verran tätä juhla-angstia, että joulu ja pääsiäinen menee ihan kivasti itsekseen ja rauhassa koti koristeltuna asianmukaisesti mutta yleiset 'hauskuusjuhlat' kuten uusivuosi, vappu ja juhannus ovat kurjia. Mutta kyllä tämä tästä, pitäähän sitä joskus olla alamaissakin, ei aina voi pitää pokkaa ja hymyä huulilla.
KS


15 kommenttia:

 1. Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut Sinulle, Kristiina! ❤️ Olet saanut ihanat kukat itseltäsi - ja upean muistamisen ystävältäsi postitse.
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! On se niin, että itse parhaiten tietää minkälaiset kukat on just nyt kivat, heh, näissä on vähän kimallettakin. Ja lasikoristeet on ihan huippuhienot.

   Poista
 2. Lämpimät synttärionnittelut pääkaupungin harmauteen.
  _Aina ei hymyilytä, mutta aurinko paistaa pilvien takana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neili! Jep, harmaata täällä on, pikkuinen lumi tekis valoisampaa. Niin se vaan on, että aina ei oo hyvä päivä mutta niitäkin tarvitaan, että elämä ei oo tasapaksua.

   Poista
 3. Onnea jälkikäteen! Joo-oo...kyllä niitä mukavia yllätyksiä saapi odotella kaikessa rauhassa...;) mutta sinä olet saanut kivat lasikoristeet Terhiltä.
  Ihan sama juttu näiden juhlapyhien kanssa, joulua ja pääsiäistä on mukava viettää mutta uuden vuoden ja vapun viettoon ei kyllä ole nykyään mitään intoa.
  Mutta kiva kun joulun joutuu, kuusi ostettiin tänään torilta ja leipomukset aloiteltu. Mukavia joulualuspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila! Terhin lasikoristeet on kyllä niin kauniita. MUTTA myös Sinun tekemät kauniit pistelyt on taas esillä. Upea Sarvipää pääsi esille jo marraskuussa kun uuden pöytäliinan laitoin niin se sopii väriin hienosti.

   Poista
 4. Kyllä ainakin yksi synttärikortti on ajallaan postin haltuun toimitettu. Jouluodotusta toivotetaan täältä maalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, sukallinen joulukortti on tullut.

   Poista
  2. Hyvä, että edes se. Toivottavasti synttärikorttikin joskus saapuu. Vien postitoimipaikkaan sisään. Onko jäänyt joulukorttikasojen alle lajittelussa?

   Poista
  3. Katsotaan mitä maanantain posti tuo tullessaan.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna-Leena! Hyvää joulunodotusaikaa Sinulle.

   Poista
 6. Hyvää Syntymäpäivää lukijalta!
  Olet niiin ihanan aito. Ymmärrän haikeuden ja tyhjyydentunteen, sisäisen odotuksen. Kuplivan fiiliksen. Tuttu tunne. Olen ratkaissut ostamalla kukat, leivoksen, kivan kirjan ja jtn pientä, kuten kynttilän tai tuoksun tai tuoksusaippusn, saunasiiderin jne itselleni hetki itselle myös. Usein tulee huomioitua muita itsen kustannuksella vaikka ei saisi takaisin samaa niin sitten muistaa myös sen antamisen tärkeyden henkisesti itselle... oma nautintohetki. On muuten vaikea antaa mutta muille raaskii kyllä laittaa parastaan, jännä juttu.
  Hyvää syntymäpäivää, se on etuoikeus saada kivoja laadukkaita elämänhetkiä lisää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä kommentistasi ja onnitteluista. Juuri oikein tulkitsit, ja tunnet samoin. Kyllä tuossa jo muutama viikko sitten hemmottelin itseäni ihan hyvin; jalkahoito ja sormien kynnet laitettiin, ja sitten olin aivan taivaallisen ihanassa kasvohoidossa! Se oli kyllä paras ikinä.

   Poista

Kiitos kommentistasi.