lauantai 18. joulukuuta 2021

Happy Together -pusero

Lanka: West Yorkshire Spinners CROFT , 100 % Shetland wool, 550 grammaa, Snurresta. Lanka ei ehkä ollut ihan niin laadukas kuin oletin. Tulipahan kokeiltua.

Puikot: Hiya Hiya pyöröt ja sukkikset ohjeen mukaan

Ohje: Suvi Simola Happy Together, Ravelry, muutoin neulottu ohjeen mukaan mutta vähän enemmän pituutta eikä takahelma pidempi kuin edestä. Helman päättely i-cord.

Aikaa kului: Ihan huvikseni nyt kellotin tämän neulomisen. Aina puikot käteen ottaessa ja pois laittaessa napsautin kännykän ajanottajaa. Tulos: 32 tuntia.  Tämä oli helppo ja nopsaan neuloutuva.
 

Tämä ei siis ollut varsinainen ns. tilaustyö vaan ihan itse tuputin itseni neulomaan villapuseron. Mallin löytäminen oli vaikeata, netti tarjoaa liian monta vaihtoehtoa. Lanka valikoitui siksi, että se vastasi ohjeen lankaa.

KS

8 kommenttia:

 1. No, olet nopeasti neulonut hienon puseron. Tuo näyttää ajattomalta ja voi käyttää pitkään. Mäkin tykkään pidemmistä puseroista, kuin usein malleissa on.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis! Palmikot on ihanat ja tuo icordpäättely piste iin päälle.

  VastaaPoista
 3. Kaunis, hieno käsiala ja selkeät palmikot.
  Tyylikäs neule!

  VastaaPoista
 4. Tuo kaunis lanka jotenkin korostaa palmikoiden selkeyttä, pörhöpintaisesta langasta tehtyinä ne eivät näyttäisi hyvältä. Huima urakka ja hieno lopputulos!

  VastaaPoista
 5. Wau miten kaunis. Tämmöistähän se minunkin pojantytär toivoi, mutta en luvannut tehdä, ei onnistu minulta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista ja kehuista. Lopulta näin puseron saajansa päällä ja oli just oikean kokoinen, istui hyvin ja siis oikein hyvä. Kerrankin voin olla oikeasti tyytyväinen.

  VastaaPoista
 7. Että on nätti, ja niin upeaa käsialaa! Ai 32 tuntia? Minulta olisi mennyt 32 kuukautta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.