keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Sukat pikkupojalle

 

Sukat pikkupojalle, koko 36, langat Opal ja Step. Ja taas mulla oli vaikeuksia tuon koon mittaamisessa. Ne oli just 36 mutta ku ne kävi pikakylvyssä niin ne olikin sitt jo vaikk kuinka isot. Onneksi meni vähän pituutta pois kun kuivuivat. Ja sitt mä en tiedä täsmääkö koon mukainen silmukkamäärä lapsen pohkeeseen?

Näissä meni kanss toisen aloitus pieleen kun oli liian tiukka, tubular-cast-on. Jo valmiista sukista sain sen vaivalla purettua, poimittua silmukat ja neulottua muutaman kerroksen ylöspäin ja tavallien joustava päättely sitt siihen. Rumahan siitä reunasta nyt tuli mutta voi-voi.

Mä luulen, että sukkien kutominen loppuu nyt. Kaupasta saa jo ihan kivoja merinovillaisia sukkia kohtuuhintaan. Tai noh, just eilen aloitin sukat miniälle, tekemispaketteja kun tuli kaksi. Niiin kauniita sukkia kyllä tekee mieli kutoa ja toivon, että koko onnistuu, kunhan kirjosta ei tule liian tiukkaa.

Pojalla on hieno adidas-tunika, siksi nämä raidat. Logoa en tehnyt, enkä tee.

KS

8 kommenttia:

 1. Komeat perussukat. Nuo koot on aina vähän mitä sattuu. Onneksi lasten jalat kasvaa.

  VastaaPoista
 2. Hyvät sukat olet tehnyt.
  Minä en luota omiin mittaamisiin ja niinpä teen useamman parin hiukan eri kokoa toivossa, että joku koko osuu kohdilleen. Mullahan ylimääräiset menee hyväntekeväisyyteen ja sillä puolella on käyttöä monelle koolle. Tilaustöitähän en teekään muille kuin oman perheen jäsenille.

  VastaaPoista
 3. Hienoja töitä olet taas tikuttanut!
  Hyvää uutta vuotta! Säilyttäköön Uusi Vuosi sen mitä rakastat, tuokoon tullessaan sen, mitä kaipaat ja vieköön mennessään sen, mitä taakkana kannat.

  VastaaPoista
 4. Ei noissa mitkään reunukset haittaa, poika vetää sukat jalkoihin ja eikun menoks! Ja varmasti on paremmat kuin kaupasta ostetut.
  Hyvää uutta vuotta 2022 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinihän se on, ei haittaa pienet kuprut ja onhan niissä mielikuvana erikoislämpö, jonka olen niihin neulonut:)
   Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 5. Hienot sukat! Onnellista alkanutta vuotta 2022 ♡

  VastaaPoista
 6. Mitä ihmettä? Minä olen luullut, että tubular-cast-on on juuri se juttu, jolla saa sukan suun joustavaksi. Vielä en ole tuota kokeillut, mutta käykö siinä sittenkin päinvastoin?
  Komeat on sukat ja Adidas-fanille varmasti meiluisat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein olet luullut ja ihan oikea tieto se onkin. Joustava tulee ja käytän sitä jatkossakin. Tässä nyt vain oli joku virhe tapahtunut ja reuna ei joustanutkaan. Syy: huolimattomuus, ohut ja Musta lanka, siis jossain kohdassa olen tehnyt väärin.

   Poista

Kiitos kommentistasi.