torstai 16. joulukuuta 2021

Melkein joulu jo


Sain synttäri- ja joulukukat Villeltä. Ja siinä samassa Uskolle tuli kaksi ihanaa isoa paperia, joista eka laitettiin nyt makoilualustaksi. Se niiiin tykkää olla paperin päällä. Toinen papru on sitten säästössä kun tämä kulahtaa niin saadaan vaihtaa.

Kukkakuvat ei onnistuneet, en nyt viitsi enää viritellä kuvausta uudestaan. Laitan nää nyt kuitenkin tähän niinkuin muistiin. Tossa toisessa on siis pieni sypressi ja valkoinen joulutähti. Kimpussa on monia eri kukkia.

Ja sain ne perinteiset marsipaani joulupossut. Tänä vuonna tällainen aihe possuilla, moni varmaan muistaa lapsuudesta ne opettavaiset apinat? Ja hassunkurinen eläintorni, akropatiaa sirkuksesta?
 

Ja sitten tuli Ihana määrä lankaa! Noh, ei lahjaksi mutta neulottavaksi. Jee! Olen miniälle luvanut neuloa käyttöneuleita ja Kässämessut netissä -tapahtumasta hän oli viimein rohkaistunut tilaamaan langat ja ohjeen villapuseroon ja tekemispakettina kahdet sukat. Sormet syyhyää päästä näitä kutomaan. Mutta ensin ystävän villapusero valmiiksi ja mysteerihuivi, josta olen kaksi vihjettä jäljessä mutta hyvin sekin on edistynyt.
Lahjaksi sain makrameelankarullan. Tästä sitten joskus keväällä solmin amppelin. Terassin seinälle tällaisen saan ripustettua. Kodin seinälle ei onnistu ilman jotain järeää porakonetta. Mulla ei siis ole seinillä taulujakaan, ei ollut edellisessäkään kodissa.


Hyvää joulunodotusta kaikille lukijoille. Marsipaanifiguurit odottelevat syömistään lasi-iglussaan, pysyvät tuoreina ja ovat kivasti näkösällä.

KS

6 kommenttia:

 1. Kivoja melkein-joulupaketteja. Tekemistä siis tiedossa tulevilla pyhille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt on paljon kivaa tekemistä. Mä en tee ns. tilaustöitä mutta tälleen omasta halusta ja omasta pyynnöstäni teen kunhan saan materiaalin ja ohjeen. Itselle ei voi määrättömästi tehdä, mutt ku tykkään tehdä niin näin on hyvä tehdä.

   Poista
 2. Voi, miten paljon kaikkea mukavaa ja kaunista ♥ Marsipaanifiguurit ovat niin söpösiä ♥ Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Makeat syndet ja kivaa tekemistä.
  Ihanaa joulunodotusta myös sinulle ❤

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköinen sakki siellä kuvun alla, mutta vielä houkuttelevammalta näyttää nuo langat.

  VastaaPoista
 5. Niin kauniit joulukukat! Houkuttelevat herkut kuvun alla. Mutta paras on tuo neulepaketti, ajankulua josta nautit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.