sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Kaulurit systereille

 


Piko-systeri pyysi kaulurin, jossa on napit takana, "EI pään yli vedettävä. Napit Takana. Valkoinen tai musta, saa se olla ihan kirjavakin."  

Tein mustan koska kirjava olis tietysti ollu väärin kirjava ja valkoinen likaantuu heti. Napit on Pikon omasta nappilaatikosta mulle joskus tulleet. Lanka Katian Arles ja ohje Snurresta, mutta halkio siis tehty ihan stetsonista. 

Kun olin postannut  tuon oman lilasävyisen kaulurini niin kommenttiboksiin tuli tämä kaino pyyntö:

 "Maija systeri haluaisi samanlaisen kaulurin joka on värisoinnussa talvitakin kanssa"

Lankaalaatikossa oli Arwettaa, ehkä sopivan värisenä, jäänyt raidallisesta puserostani.Tämän napin olen saanut neuleystävältä: "Made with love".  Malli on taas sellainen raglanpuseron alku. i-cord päättely, joka kyllä ehkä rullautuu :(.


KS


6 kommenttia:

 1. Kaulurit on kyllä kivoja. To do-listalla ja sitten kun on aikaa . Joululahjat pois alta.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä: kaulurit ovat kivoja. Ai rullautuuko I-cord? Minä en ole sitä vielä opetellut, mutta kannattaako opetella, jos rullautuu?

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti kannattaa i-cord opetella. Se on hyvä päättely moneen. Eikä se tässäkään tunnu rullautuvat höyrytyksen jälkeen. Tässä lanka on niin pehmoista ja neulos suht löysää niin siksi epäilin rullautumista. Kaikki tekniikat ei vaan sovi kaikille langoille ja neuleille.

  VastaaPoista
 4. Nätiti kaulurit ja hyvä malli molemmissa.

  VastaaPoista
 5. Selkäkeikkanaurut saaollaväriä mustalle :) Kaulurit taitaa nyt olla tosi must. Minäkin aloin yhdestä Katian langasta koetta eilisiltana. Mulla edelleen käytössä sun ja Marian tuoma "olympiakauluri". Siitä on vuosia, mutta aina kun sen puen niin ajattelen teitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jufe, joo siitähän on jo ikuisuus! Mutta jotkut kivat asiat vaan elää ja elää ja muistuttaa lämmöllä menneistä. Se on sitä Elämää.

   Poista

Kiitos kommentistasi.