sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Kuvia joulusta

Nallet vahti joululahjoja ja joulukortteja aattoon asti. Paketeista tuli iso ja mini-lankavyyhti (erikoisvärjätty Alize+Aara), palapeli, Lindth konvehteja ja WPI-mittari (langan vahvuus), hyvin oli Maria kuunnellut ja korvan taakse laittanut tämän tarvikkeen :).  KIITOS kaikille!

Kun varsinaisesti joululahjoja ei ollut tarkoitus antaa kenellekään niin serkkutapaamisessa annoin ns lahjakassit heille, kullekin mielestäni jotain mikä "osui ja upposi".

Ensi vuonna minäkin haluan paljon ihania lahjoja! Tällainen lahjaton joulu ei ehkä kuitenkaan ole ihan kiva. Tästä jää puuttumaan se jännittävä odotus "mitähän paketissa on".  Noh, katsotaan sitten ensi joulukuussa miten mieli taas muuttuu;)

Itselleni en ollut mitään jouluruokaa hankkinut, aattona söin kaupan grillistä ostettua possunfilettä ja bataattilaatikkoa. Hyvin meni ihan täydestä. Ensimmäisenä joulupäivänä sain sitten kaikkea masun täydeltä Villen luona. Ihan oikeata joulukinkkua ja kolmen sortin laatikoita, joululeipiä kotiinkin. KIITOS!


Käsistään kätevan Milla-miniän piparitalo:

Huomenna saa taas palata melkein normaali arkeen, tai noh, vielä uuden vuoden aatto pitää lusia. Harmittaa kun covid-tilanne on taas näin paha että uhkaa kaikki toiminta taas sulkeutua. 

KS


2 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostaa joulusi. Kauniita kuvia ja ihana piparkakkutalo

    VastaaPoista
  2. Meillä oli poikkeuksellisesti vilskettä joulun, kun yhden lapsen perhe oli ensin ja osin päällekkäin toisen lapsen perheen kanssa. Kalaa lukuunottamatta laatikot ja kinkku (meinasi tulla ylikypsä) ja rosollin lisäksi teen aina. Piparkakut leivoin lastenlasten kanssa aatonaattona ja piparkakkutalokin koristeltiin ja tuhottiin isommalla porukalla. Vaihtelua sinunkin joulussasi oli - yksin ja muiden kanssa. On ne lahjat kivoja, vaikkei oikeastaan mitään tarvitse erityisesti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.