lauantai 10. kesäkuuta 2023

KIP-päivä 2023


Olin Järvenpäässä Villa Cooperilla neulomassa. Tapasin monivuotisen blogituttu Ullan, kiva oli saada kasvot "Kotkarankille" ;), tutustuin myös 'salaperäiseen vyyhdittäjään'.

Järvenpään Käsintekijät ry' llä on kotipesä tässä Villassa. Se on täynnä kauniita käsintehtyjä tuotteita, jokaiselle jotakin. Kannattaa käydä ostoksilla.


Nurmikko oli valkeanaan Belliksiä, ja lemmikkejä.

 


Enkelikaappi
Nukkenäyttely


 

Tästä talosta tuli ensin mielikuva 'neukkulasta' mutta kun kuulin, että paikalla oli ennen viljasiilo niin johan mielikuva muuttui hetkessä. 


 

Erinomaisen kaunis pienehkö hevospatsas,  Emil Cedercreutzin Ytin hevonen -veistos on vuodelta 1939.

KS

4 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva tavata ja mukavaa, että tulit sieltä pääkaupungista saakka. Sää oli juuri sopiva, ja ukrainalaisille naapureillemme lahjoitettavia lankoja ja puikkoja kertyi isot korilliset. Omat sukkanikin edistyivät pitkän pätkän. Ensi vuonna uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli kyllä kiva tavata. Mukava päivä mukavassa seurassa. Keräyskori tosiaan täyttyi ääriään myöten, hyvä niin. KS

   Poista
 2. Hienoa, että löysit sittenkin KIPpailupaikan ja mukavaa oli!
  Bellikset on söpöjä. Isän ja äidin mökillä Atussa niitä kasvaa ja olen monesti yrittänyt tuodan niitä tänne Latosaareen, mutta täällä menestyy vaan mustikka.
  Saisikohan salolaiset ideaa tuosta viljasiilosta...

  VastaaPoista
 3. Kiva että löysit KIP-paikan, kun ei niitä Helsingissä tuntunut olevan. Samana päivänä oli oikea tapahtumien suma, kun oli puolimaraton, sambakarnevaalit ja vielä Fado-konsertti Espalla. Kai sinne nyt muutama neuloja olisi kuitenkin mahtunut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.