sunnuntai 18. kesäkuuta 2023

Lankavarasto

Kävin torstaina Laurenknitsin studiolla ihailemassa lankoja ja ostinkin 50g + 2 x 20g sukkalankavyyhdit. Ihanat. Niistä ei nyt ole erillistä kuvaa mutta mintunvärinen vyyhi ja sen vieressä minivyyhdit alla olevassa kuvassa.

Pentti-vyyhtien alla  on rusehtavia palleroita (4 kpl yht.) Knitting for Oliven cotton-merinoa. Ostettu viime kesänä Porvoon pienestä lankakaupasta kesätopiksi mutta vielä ne ovat neulomatta;)


Uusia lankoja kun lankavarastooni laitoin niin tulikin mieleen katsoa kunnolla mitä kaikkea mulla on ja samallahan ne tuli valokuvattuakin.

Tässä on suomalaiset villat: Pirtinkehräämön lanka jäi Luotolaisesta, valkoinen kerä on Vänö Ull karitsan villaa, kaksi ruskeata on Susin Maija-lampaasta, ja sitten on kolme Penttiä, jotka on arpajaivoitto Tampereen messuilta.



Tässä on sukkalankoja Säiewool fingeringinä ja yksi DK, RouvaSilmusolmua useampi väri .

Minivyyhtejä on alkanut kerääntymään. Ne on käteviä kun tarvitsee raitaa tai johonkin muuhun vähän lankaa. Ja ennenkaikkea: voi ostaa lankaa pienellä rahallisella panoksella eikä varasto paisu valtavaksi. Kaksi reunimmaista on siis Laureknits, sitten Kerä 4 kpl, RouvaSilmusolmu 7 kpl ja eturivissä Lucky Omen Yarns 2 kpl, Eijan kudontaputiikki 1, Minja 1, Aara 1

Handun langoista on tekeillä RAV-villatakki. Se on sen verran vaativaa tekemistä, että en hosu vaan teen rauhassa silloin tällöin. Tulee ihana.

 

 

Sitten vielä langat takaisin koreissaan (ns. elfa) 

1. Sukkalangat ja muut herkut 

2. Tavallisia sukkalankoja ja niiden jämiä sekä muutama minivyyhti kerittynä, näyttää olevan huivilankapallorokin tuohon eksynyt 

3.  Sekalaisia lankoja ja puseroneuleista ylijääneitä keriä yms.



 

Vielä yksi tuollainen kori on täynnä virkkauslankoja. Niitä kertyi kun neuloin pöytäliinoja ja virkkasin pussukoita. Niin ja vielä on yhdessä laatikossa Tukuwool-jämiä.

KS


4 kommenttia:

  1. Varsinaisia herkkuja olet ostanut. Noista saa kyllä vaikka mitä ihanaa aikaan (enkulinkäsityöt)

    VastaaPoista
  2. Hieno lankavarasto ja maltillisen kokoinen verrattuna omaani.

    VastaaPoista
  3. Ihania lankaherkkuja sinulla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.