perjantai 2. kesäkuuta 2023

Löytyykö kimppakyyti?

Haluaisin mennä Leineperin ruukille lauantaina 10.6.23 kun siellä on Villaruukki tapahtuma. Paljon kaikenlaista tapahtumaa 10.-11.6. Lauantaihan on myös KIP-päivä = Knit in Public eli Julkineulontapäivä. Silloin paikalla on myös monen monta lankakauppiastakin.

Mutta sinne ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla, sähköpostiviestiä Ulvilan matkailun kanssakin kävin jos olisi ollut joku paikallinen bussiyhteys mitä Mr. Google ei osaa löytää.

 

 

Siispä kysyn: Oletko menossa Leineperiin lauantaina 10.6.? Mahtuisinko minä kyytiin mennen-tullen?  Pääkaupunkiseudulta tulisin kyytiin missä on sinulle sopivin paikka mihin junalla/bussilla/metrolla pääsen. Tietysti osallistun matkakuluihin.

 

Pah, tämä on tätä "kotimaanmatkailun edistämistä" kun ei perille pääse hiilineutraalisti. Tämähän ei ole ainoa paikka minne pääsyä olen tutkinut. Ja nythän tuo VR:kin teki tepposen, junamatkojen hinnat ovat ihan sattuman hallussa. Mä olin jo onnekseni ostanut junaliput Turkuun, Jyväskylään ja Tampereelle, siis edullisilla hinnoilla.

KS

1 kommentti:

  1. Kyllä on monesti harmi kun ei bussit kulje maaseudulla kesällä kun kävijöitä olisi. Koulukyyditkin loppuu kesäksi. Silloin kun oli itsellä auto, niin sitä vaan pyörähti milloin missäkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.