perjantai 23. kesäkuuta 2023

Jussinaatto

Juhannusaattona Hagiksen torilla. Kuvat on nyt kyll ihan väärin ku en nyt hallitse uutta kuvien tuontia yms. yms. Noh, mun terassilla on paljon kukkia. Kuvat 1 ja 2. Kolmannessa kuvassa on sitt torilta ostettu saunavihta ja aito kissanminttu! Ei ainakaan tällaisena herättänyt mitää huomiota Uskossa. Kuvat 4,5,6 ja 7 on sitten torilta. Aika valoisia kuvia, en osaa säätää kameraa.  Mutt kaikesta huolimatta Hyvää jussia (vaikk sitä jo edell. postauksessa toivoitin)
 
 








 Metroradalla joku toikkaili niin oli aika mutkainen matk stadiin ja kolmen tunnin päästä kotimatkakin vielä viipyili kun aikataulut oli sekaisin. Isot sakot tuollaisille haitantekijöille. Ei mulla mitää hätää ollut mutt moni oli matkalaukkujen kanssa liikkeellä niin ehkä joku myöhästyi jatkoyhteydestään.

KS

3 kommenttia:

  1. Kivan näköistä torielämää. Täällä on aika kuollutta. Sain sentään uusia perunoita, msikoita ja kirsikoitakin. Pullakahvillakin poikettiin. On sinulla kukkia parvekkeella, on ne kauniita. Hyviä juhannuksen pyhiä sinulle.

    VastaaPoista
  2. Mukavan näköistä torielämää. Enpä ole vähään aikaan ehtinytkään Hakaniemen torille.

    VastaaPoista
  3. On siinä kukka kerrakseen. Olisi kannattanut pysyä vaikka stadissa juhannuksena, mutta erehdyttiin Tallinnan risteilylle. Huono idea: juhannusta ei markkeerattu mitenkään, ei ollut koivuja ja haitarimusiikkia, vaan laulaja, joka lauloi vain surullisia erobiisejä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.