perjantai 16. kesäkuuta 2023

Miniälle sukat

Taannoin Hiivatehtaan vapun lankamarkkinoilta miniä osti Mokku Yarnin yllätyspussin lankaa kun lupasin ne neuloa sukiksi. Nyt on yksi lanka neulottu. Ensin neuloin mallia Lotus Lake sukat mutta kuitenkin totesin varren hieman kiristävän, joten purin pitsineuleen pois. Pitsiosuuden väri oli Utu ja sukka on väriä Tunturi.

 


Jatkoin sitten vartta ylöspäin ja siitähän tietysti jäi varteen raita. Noh mutta haittaako tuo? Oikeesti eihän tuollaista kukaan katso.



 

Nämä langat neulon mutta en enempää. Kun on niin epävarma olo että tuleeko sopivan kokoiset. Se, että jalka on kokoa 39 ei oikeastaan kerro muuta kuin tuon pituuden. Jalassa on niin monta muuttuvaa mittaa, että . . . . 

KS

5 kommenttia:

  1. Hyvin istuvan näköiset sukat. Eihän se koko ole niin millilleen kun villaneulos kuitenkin joustaa.

    VastaaPoista
  2. Kaunis väri langassa. Koko ei todellakaan välttämättä kerro kaikkea. On korkeaa ja matalaa ja mitä niitä kaikkia on. Kantapäitäkin on erilaisia. Sen olen oppinut, että tiimalasikantapää ei sovi, jos on korkea jalkapöytä.

    VastaaPoista
  3. Vielä osa tykkää löysistä villasukista ja napakoista. Mullakin on eri kokoisia, kun välillä pn kahdet villasukat päällekkäin talvella.

    VastaaPoista
  4. Äitini ratkaisi tuon istuvuusongelman sillä, että neuloi aina 1o1n kaiken muun, paitsi kantapään ja pohjan, Niin ja värinvaihdon ekan kerroksen teki oikeaa. Tuli ihania käyttösukkia joka jalkaan. Pitsit ja kuviot sai itse kuki hankkia muilta markkinoilta.
    Mehevä lankavarasto sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuota vois kans kokeilla, 1o1n, näissä sukissa on 3o1n.

      Poista

Kiitos kommentistasi.