tiistai 6. kesäkuuta 2023

Neulomisesta

On ajat muuttuneet tosi paljon neulomisharrastuksessa, ja tietysti ihan kaikessa muussakin. Tulevana lauantaina 10.6.2023 on taas KIP-päivä eli Knit-in-Public. En tiedä onko sitä missään nyt Helsingissä mutta kun päivän ihan ensimmäisen kerran maailmanlaajuisesti järjestettiin niin mä olin ajan tasalla ja järjestin sen Espan puistosssa.

Tässä linkki siihen postaukseen kliks => KIP-päivä.

Sen jälkeisistäkin KIPeistä olen postannut, niihin pääset klikkaamalla tunnistetta KIP tuossa sivupalkissa. Kaunissaaressa majaillessani niin sielläkin on Kippailtu.

Taitaa tänä vuonna Julkineulominen porukassa jäädä tekemättä kun en sellaista ole löytänyt täältä lähistöltä. Leineperissä olis varmasti kivaa mutta yhtään vastausta en ole saanut kimppakyyti-ilmoitukseeni. 

 

Jättiläisvaahtera on  nyt komeana.


Tällä Säiewoolin Sock Classic langallani osallistun Sari Nordlundin SummerSockKAL'iin.

 

Nämä langat olivat Snurressa 20% alennuksessa niin ostin ne valmiiksi uutta Drizzle sweateria varten. Tämä on siis alkuperäinen ohjeen lankakombo.

KS

8 kommenttia:

 1. Minä olen vain kuullut noista KIPeistä, mutta en koskaan osallistunut. Taitaa muutenkin neulomiseni olla aika yksinäistä. Junamatkoilla olen kyllä neulonut ja joskus ystävien luona, mutta ei muuta julkista.

  VastaaPoista
 2. Meillä on lauantaina klo 11-15 Villa Cooperilla Järvenpäässä perinteinen KIP-tapahtuma. Järvenpään Käsintekijät löytyy Facebookistakin. Tervetuloa vaan kaikki! Myllytie 14 on osoite, junalta ei ole pitkä matka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta. Katsoinkin, että aiempina vuosina ootte ollut tuolla ja kerran harmittelin kun en ollut tiennyt. Nyt tiedän ja jos ei lähempää löydy mitään niin tulen tuonne.

   Poista
 3. Enpä ole erityisesti KIPpailut, mutta noin muuten neulon siellä ja täällä julkisestikin. Nyt ollaan 10.6 sukujuhlissa ja siellä en neulo. Mutta matkat aion hyötykäyttää neulomiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulon kyllä 'joka paikassa' muutenkin mutta tämä KIPpailu olis siitä kiva, että olis seurassa ja juttelua, kahvittelua yms. niinkuin neuletapaamiset yleensäkin. Silloin kun tämä alkoi, niin neulebuumi teki vasta tuloaan eikä oikein kukaan neulonut yleisillä paikoilla. Nykypäivänä tätä ei ehkä ymmärretä, että joskus on ollut toisin ja neulominen oli mummojen sukankutomista. KS

   Poista
 4. En ole koskaan edes kuullut KIP-tapahtumista. Täälläpän ei taida edes olla. Upea tuo vaahtera ja ihania lankoja olet ostanut.Jännää tuo melkein sammalen näköinen lanka

  VastaaPoista
 5. Olen kyllä kuullut KIP-tapahtumista ja mielestäni siitä tuli joku viestikin tällä viikolla. En tiennyt, että siinä kerätään joku porukka, vaan luulin, että itse vaan neulotaan jossain näkyvillä. Pitää seurata tilannetta.
  Mutta missä tuo jättiläisvaahtera on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaahtera on täällä Herttoniemenrannassa, S-Marketin pihalla. KS

   Poista

Kiitos kommentistasi.