sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Jyväskylän Neulefestareilla

 

Ou jee, ostin junaliput jo aikoja sitten niin sain ne edullisesti. Kannatti matkustaa 6 tuntia ja olla 6 tuntia perillä. Sinä aikana näin monen monta tuttua, vähemmän tuttua ja tutustuiin uusiin ihmisiin ja ihmisiin somekuvien takana. Kiitos kaikille ja kaikista kohtaamisista. Oli mukava päivä, hyvä fiilis ja muutaman sadepisarat eikä hetken runsas kaatosadekaan haitanneet. Asenne ratkaisee! Ja poikkeavasti puetun sadeviitan alla voi neuloa aivan mainiosti!

 


Ostin maltillisesti: TheKnittingBarber'in silmukanpidinkaapelit, joita en ole tähän asti mukamas tarvinnut. No joo, ilmankin pärjää mutta ehkä hieman helpottaa. / Korvikset Talisalta. Jotain aina kun myyntitiskille osun. On niin kivoja tuotteita. /  Tulppaanin mallisen puikonpäät ostin Lankakaapista. Puikonpäät tuntuvat nyt olevan hittituote, ja tietysti kauniit silmukkamerkit. Niitä oli myynnissä myös ihan korukivistäkin tehtynä, erityisen kauniit näin savukvartsista tehtynä.

 


Lankaa ostin Aurinkokehrältä kuuden minivyyhtisetin, jos vaikka lapaset tai jotain sellaista ihanaa villaista. TaivaanrantaYarn raitapallo on '50s väreissä. Näin se Ilo n livelähetyksessä ja se oli sitten ostoslistalla. Muki on Knits.fi  tuote. Pienellä siinä lukee ensin: "A question asked during counting stiches will be answered with louder counting". Ja lopussa: (just o:ne mor röw).

 Ja pohja:


Mä en vielä ihan hallitse tätä laitetta kuvien ottaminen tökkii pahasti. Heti Toivolan pihaan tullessa kirosin kun ei ota kuvaa, ei sitten millään. Siihen sitten osui TheKnittingBarber itse JoJo ja hän näytti miten pitää toimia ja niin opin TheMagicTouch' in ja johan rupes kuvia tulemaan. KIITOS! Tässä nyt eka otos.

Tilannekuvia sieltä ja täältä.







Matkaneuleena oli RAV-villatakki ja se edistyi aikas kivasti.


Mennessä Mänttä . . .


. . .  palatessa Orivesi


Eka selfie! Junassa!

 
Oon nyt matkustanu junalla jokusen kerran ja aina on joku osuus ollut myöhässä, pääsääntöisesti se pikkupöytä ei toimi, näyttöruudut eivät ole käytössä (siis epäkunnossa?) ja muutaman kerran kuulutus ei ole kuulunut kuin että joku jotain nyt sanoo.  Tällä reissulla oli junanvaihto Tampereella. Aika pitkä matka tunnelin kautta ja kun junat eivät olleet ns. rinnakkain radoillaan niin oli vielä aikamoinen matka käveltävä laiturilla. Huh, just kerkesin. Konnari huomautti jotain väärästä reitistä ja että sen ekan junan konnarin olis pitänyt neuvoa mistä sinne alikulkuun olis pitäny kulkea. Niih, se siitä VR:n palvelusta. Vielä mulla on parit junamatkat jo ostettuna, ans kattoo kuin ne sujuu.

KS

8 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen reissu sinulla, ja ihmeellisiä uusia tuotteita joista täällä maalla ei ole kuultukaan. Kiireiset junanvaihdot on stressaavia!

    VastaaPoista
  2. Onpas ollutkin kiva reissu. Ihan nauratti tuo sadeviittakuva. Ja apua mikä lankataivas onkin ollut (enkulinkäsityöt)

    VastaaPoista
  3. Kivalta päivältä kuulosti tuo festaripäiväsi. Hauska kuva tuo sadeviittojen alla neulovat. Maltilliset ostokset sinullakin. Itse ostin vain 100 g paksukkista Ilulta.

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla neulefestareista. Vielä en ole itse hakeutunut, mutta ehkä vielä...

    VastaaPoista
  5. Piti ihan zoomata tuo kutomiskuva sadeviittojen alla!!
    Ihana!! Ja niin totta, että ei ole huonoja säitä, on vaan huonoja varusteita ja teillä ei niitäkään... oikea hyvänmielen kuva!!
    Samanhenkisten kohtaaminen - se on kyllä niin kivaa. Minäkin poikkesin askartelukirpparitapahtumassa heinäkuun ensimmäisenä Klemmarikellarissa ja sen pihalla.... taisi olla jo kolmas, vaiko neljäs kesä putkeen... ja ekaa kertaa sattui satamaan, mutta se ei fiilistä haitannut!!
    Lastenlasten kanssa joulun jälkeen matkasin viimeksi junassa.... hienossa leikkivaunussa, on ne omien lapsuuvuosien lättähatuista paljon muuttuneet, hih!!
    Mukavia tulevia junareissuja ja muutenkin kesää....

    VastaaPoista
  6. KIITOS kaikille kommenteista. Kiva kun sain jaettua festaritunnelmaa teillekin.

    VastaaPoista
  7. Ihana tapahtuma, paljon iloisia silmukoita. Junamatkalla neulominen on minusta helpompaa, kuin linjabiilissä.

    VastaaPoista
  8. Jep, junassa on tasaista eikä maisema vilise pahasti kun vauhtia on niin paljon.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.