torstai 27. heinäkuuta 2023

Minerva sukat

Heinäkuun SummerSockKal sukat valmistuivat just. Tämä oli huomattavasti helpompi malli kuin edellinen. Noh, kyllä tässäkin sai vääntää silmukoita oikein ja nurin ja ja . . . 

Lankana on Rainbowoolin sukkalanka värissä Very Pretty. Ihan ohjeen mukaan tein. Taannoisella Turun reissulla sain erinomaisen vinkin Undreamt´in Heidiltä.  Kärjestä aloitettuun 38 kokoiseen sukkaan neulotaan 18 cm ja sitten aloitetaan kiilalisäykset. Jezz! näin tein ja tuli just sopivat sukat eikä tarvinnut arvuutella mittanauhan kanssa. Monella tapaa olen laskenut ja ohjeista lukenut erilaisia mittoja milloinka lisäykset aloitetaan mutta harhaan on useimmiten mennyt. Nyt toimi. Kiitos.






KS

4 kommenttia:

  1. Hienot vaaleanpunaiset unelmat! Taidanpa uskaltautua kokeilemaan varpaista varteen tuolla mittavinkillä. Aikaisemmilla kokeiluilla on tullut vain "jollekin sopivia" sukkia ja olen itse jäänyt ilman. Monia kivoja malleja löytyy alhaalta ylös neulottavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mäkin olen aina epäonnistunut. Ohjeissahan on; aloita kun esim. 9 cm lyhyempi kuin . . . Mutta tämä mitta alusta lisäysten aloitukseen (18cm/koko38) nyt ainakin piti paikkansa oikein hyvin. Sen 18 cm jälkeen ihan vaan kudoin ja kudoin, en pysähtynyt mittailemaan enää mitään etten vaan rupeais epäilemään mitään. Ja kas! Meni just nappiin. Eikä siis ollut mitään väliä paksulanka /ohutlanka ja mikä puikko. KS

      Poista
  2. Upeat, naiselliset, kesämenoihin mukavat.

    VastaaPoista
  3. Hyvä tietää tuo 18 cm vinkki. Olen vielä aika aloittelija mitä kärjestä aloittamiseen tulee. Kiva väri sinulla on sukissa ja kaunis kuvio.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.