sunnuntai 2. heinäkuuta 2023

Kuvia Turusta

Tässä kun yritän räpiköidä atknetin ihmemaailmassa niin onnistuin jotenkin saamaan lisää kuvia  näytille. Tulevat nyt sikinsokin kun en oikeesti jaksa niitä yksitellen tähän nyt laittaa ja nimetä. Putin kuvan nimi on Kaiva syvemmälle / Digging deeper.













KS

3 kommenttia:

  1. MItenhän tänne eksyin... mutta pakko jättää jälki, kun niin kotoisia maisemia oli ihanaa katsella kuvistasi. Hienosti kuvattua Turkua!! Ja jestas miten upeat "Kesäsukat" - kyllä ne sujauttaisin tuota pikaa jalkaani.... omat tekeleeni ovat olleet jo toista vuotta puikoilla, klups.... Iloa kesääsi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun eksyit ja jätit jäljen. Aina kommentit on kivoja mutta varsinkin eksyneiden! Usein ovat tykänneet näkemästään mutta eivät tule toiste koska aiheet eivät ehkä kuitenkaan ole sitä mitä haluaa. Kiitos kun kävit, tykkäsit ja kehuit sukkiakin:) Iloa Sinunkin kesään. KS

      Poista
    2. Enää en eksynyt - tulin tietoisesti!!
      Tervetuloa vastavierailulle "mun räpellyksiin", reissaan ja räpellän-milloin keittiössä, milloin fillarinsatulassa, mutta useimmiten näpertelyhuoneessani... Blogia pidän omaksi iloksi niinkuin päiväkirjana, mutta kuten sanoit - ihanaa, kun joskus joku jättää sinne jäljen!!

      Poista

Kiitos kommentistasi.