sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

Lauantain kuvia

Lauantaina vihdoin löysin paljon kävelemisen jälkeen posetiivarin! Etsin, koska ohjelmassa sellaisia kerrottiin rannalla olevan. Perjantaina ei näkynyt ei kuulunut mutta nyt tärppäsi. Tässä on takana sellainen perhehuhu posetiivin soittajasta;) Oliko toukokuussa 1909 Turun satamassa italialainen posetiivin soittaja, joka vietteli Turun neitoja ja rouvia?  Instagrammissa on tässä myös ääni mukana.


Lauantai-iltana oli kaunis sateenkaari! Jossain kuvassa ihan kuin näkyisi toinenkin hento punainen kaari. Noh, on tai ei mutta tässä kuitenkin muutama kuva kun en taas osaa päättä mikä olis paras.




KS

2 kommenttia:

  1. Tuplasateenkaaret ovat sivusateenkaaria, joka näkyvät, kun valo heijastuu kahdesti pisaran sisällä. Mahdollisuus nähdä sivusateenkaari syntyy, kun katsojan etupuolella on vesisade ja selän takana paistaa Aurinko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä tiedosta, juuri tuollainen oli tilanne edessä ja takana. Noissa kolmessa ekassa kuvassa kyllä taitaa olla se tuplakaari, reunassa olevan puunlatvasta lähtee, ehkä tai sitten on vaan mun silmien kuvitelmaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi.