tiistai 30. heinäkuuta 2024

Urheilukuvia ynnä muuta

Otsikon keksiminen on vaikeata. Tällä mennään nyt. Viikonloppuna täällä oli Challenge Trialthon kisat. Kaikenikäisiä  henkilöitä kilpaili mestaruuksista. Aurajoessa uitiin! (vrt. Seine tänään tiistaina)






Samppalinnan maauimala on hieno uimapaikka, ei sieltä tietenkään kuvia kun ei kai tuollaisessa paikassa saa kuvata?



Joen rannalla on joka vuosi tämä kaunis kukkaistutus. Bussimatkalla näin vaakunaistutukset Raumalla ja Mynämäellä.


Turun linja-autoasema on kuin Malmin lentoasema pienoiskoossa. Tuonne kun menin niin olin hetken aikaa ihmeissäni mutta sitten hoksasin, että onhan tämä paljon pienempi kuin Malmilla. Mutta yhtä kaunis tämä on ja on suojeltu!







Kaunis katto Linnankadun varrella oli pakko kuvata , ;)


Posankka, ja minä. Kampaajalla käynnin jälkeen tukka on hyvin mutta kasvot eivät ole yhtä siloiset kuin Posankallla;)

 








KS

4 kommenttia:

  1. Tuttu linja-autoaseman pyöreä rakennus - tuli ikävä Turkuun.

    VastaaPoista
  2. Nostalgista! Joskus vuosikymmeniä sitten opiskeluaikoinani vaihdoin maanantaisin ja perjantaisin bussia Turun linja-autoasemalla. 🙂

    VastaaPoista
  3. Kiva tukka, minullakin melkein samanlainen lyhyt👍.

    VastaaPoista
  4. Minäkin tulin juuri kampaajalta. En tykkää, että niskavillat roikkuvat kaulukselle, joten haluan taakse lyhyet hiukset. Eivät ne nyt kovin pitkät muuallakaan ole, mutta sen verran, että saan kihartimella huijattua niitä ylös päänahasta ja pöyheämmäksi. Ne kun ovat alkaneet harventua sairauksieni takia aivan liian pian.
    Katselin Rauma-kuviasi ja en näköjään päässyt Kuninkaankatu-kuvaan. Kävin silloin niillä Länsikadun pihakirppiksillä. Mm. Horilan taidepihalla.
    Nyt täytyy jättää blogikierros kesken, sillä ukkonen jyrisee jo liian lähellä, enkä ota sitä riskiä, että tietokone hajoaa virtapiikin takia. Siitä on aiemmilta vuosilta kokemusta.
    Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.