tiistai 19. marraskuuta 2013

Kallio kipinöi kivasti

Tulee nyt vähän epäjärjestyksessä taphtumia ja kuvia mutt ku se eilinen retki piti saada heti tuoreeltaan esille.
Lauantaina piipahdin Ogelissa, jossa oli tällä kerralla monta ensikertaa tapaamiseen osallistuvaa. Kiva ku nämä tapaamiset tavoittavat uusia ihmisiä ja käsillä tekeminen yleistyy jatkuvasti.
Sieltä sitt kotiin ja leipomukset uuniin. Kanttarellipasteijoita vietäväksi VillaLankan yöneulontaan.

Nyyttäriperiaatteella tuotuja herkkuja oli tarjolla monenlaista: mm. Katjun taattua laatua Valkosuklaamuffinseja, Pirkon uunituoreita sämpylöitä, juustoja, keksejä yms. yms.
Annan FB-päivityksestä luin, että viimeinen neuloja oli hyytynyt 5.30 tai siis ilmeisesti mukaan varatut käsityöt olivat loppuneet!
KIITOS Anna kivasta illasta ja tapahtuman järjestämsestä!

Kalliossa kipinöi tapahtumia oli sunnuntainakin paljon tarjolla, kuten koko tämän viikon. Saariystävä Erjan kanssa käytiin ensin Kallion kirjastossa Arjen aarteita -myyjäisissä. Kannattaa seurata milloinka näitä ihanuuksia on taas jossain ostettavissa. Myytävänä oli toinen toistaan kauniimpia koruja, pusseja, laukkuja, pipoja ynnä muuta. Aivan mahtavaa miten ihmiset osaa tehdä näin kauniita tavaroita. Erja osti kierratyskankaasta pipon itselleen ja tyttärilleen kassit. Mä ostin pienen korttikoten, Kaiku-tuotteelta. Heillä ei enää ole Hagiksen hallissa myymälää mutt Ruohonjuuresta  niitä voi ostaaa, ja myyjäisistä.

Seuraava etappi oli Kapsäkki! Ei me kyll matkalaukkuun itseämme laitettu vaan musiikkiteatteriin konserttia kuuntelemaan. Hyviä esityksiä olivat kaikki mutta erityisesti mieleen painui nuoren pianistin (nimi??) säveltämä Rhapsody of Koronkuru. Huikea sävellys joka kuului sisälläni maanantaina Sipoossa puron solinaa kuunnellessa, ja katsellessa. Kiitos tästä elämyksestä. Kuvassa pianisti improvisoi esityksessä johonka kaikki osallistuivat lopuksi. Aiheena oli päivän puheenaihe Eino-myrsky. Upeasti soittimet soittivat myrskyä ja sen tunnelmaa.

Iiro Rantala juonsi tilaisuuden, esiintymässä oli Itä-Helsingin Musiikkiopiston lapsia ja nuoria. Heistä varmasti kuullaan vielä.

 Steinway  ,kaunis sisältäkin!


Konsertin jälkeen herkuttelimme grillipihveillä ravintola Monte Etnassa. Melkein yhtä hyvää kuin kesällä omasta grillistä;).

XXX
Lauantaina sain Katjulta todella kauniin ja uniikin tuikkulyhdyn just maalattuna sekä vastavalmistuneen lumihiutaleen. Erjalta värikas peltipurkki sisällään uutukaista Hopea-toffeeta ja kynsilakka, jossa on langanpätkiä. Siis neulojan kynsille sopiva koostumus.
Molemmat olivat valinneet kissakortin pakettien somisteeksi:)

Yöneulenyyttäreillä oli mahdollisuus myydä/vaihtaa lankojaan ynnä muuta. Mä ostin Katjulta nyörihaarukan, joka on malliltaan parempi kuin mikä mulla jo on.


Tänään ajattelin osallistua Kallion kipinöintiin tutustumalla lähemmin entiseen Teurastamoon. VillaLankassa on esitelmä Aura-Soma väriterapiasta.
KS

4 kommenttia:

 1. Kaikenlaista mukavaa teillä siellä on tarjolla!

  VastaaPoista
 2. Onpas ollut monipuolista ja kivaa ohjelmaa.
  Mä meen kipinöimään tänään Työväenopistoon eli kuuntelemaan DNA-luentoa.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ollut monipuolisuudessaan täydellinen päivä ja yö.

  VastaaPoista
 4. Onpas ollut monenmoista kivaa. Ihana kun on tapahtumia ja osallistujia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.