torstai 14. marraskuuta 2013

Sitä sun tätä

Hali tykkää hurjasti matosta, jonka ostin jokunen viikko sitten. Saas nähdä onko tästä mitään jäljellä saareen vietäväksi;)

Kaupunginosan uudessa tavaratalossa oli kukkia tarjouksessa. Ostin joulukaktuksen, jollaista olen ajatellut jo pitkään, ja pienen sypressin parvekkeelle. Kummankin hinta oli 3,00 euroa, ei paha.

Kaktuksen kanssa kuvassa on orkidea, joka taas kukkii. Tämä on ollut tosi ahkera kukkimaan vaikka en mitenkään ole sitä hoitanut, silloin tällöin purkki on uppeluksissa vedessä. SeijaP laittaa kahvinporoja ja siellä kukkii hyvin, mutta mä en viitsi ruveta kikkailemaan.

Syyskuussa ostettu hortensia on vielä aivan priimakunnossa.

Pelakuun otin parvekkeelta sisälle jo muutama viikko sitten. Se innostui kukkimaan vaikka muuten on aika rujon näköinen.

Ja sitt ihan asiaakin:
Kaupunginosa festivaali Kallio kipinöi on monipuolinen ohjelmaltaan, varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Ja neulojille tiedoksi, että VillaLankassa on yöneulonta lauantai-sunnuntai yönä.

Ogelin Lankamaailmassa on synttäritarjouksia. Nettisivultaan en mitään löytänyt mutta pikkulinnut on tarjouksista laulaneet. Lauantainahan siellä on neuletapaaminen.
Mun on ihan pakko mennä sinne tarkoituksella, että jos neuleliinoja neulova rouvaX tulee sinne (saablari ku nimi ei taas muistu mieleen) niin saan annettua tiedon virheestä käyttämässämme Knitted Lace kirjassa. Sivulla 44, rivillä 91 on yksi kavennusmerkki liikaa = yhdeksäs ruutu, ylivetokavennus on ylimääräinen.

Kerrottakoon vielä, että Tikata on vaihtanut omistajaa.
Onnea ja menestystä uudelle omistajalle Nicola Niemiselle ja tiimilleen 
sekä liikkeen perustajalle Mira Merikannolle onnea ja menestystä uusissa haasteissaan,
mitä ne sitten ovatkaan.
KS

8 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia. kukat aina piristää.
  Mitenkäs Hali muuten jakselee?
  Ogeliin aion tulla Kallion yötä vielä harkitsen.

  VastaaPoista
 2. Toi Halin matto on kiva. Vai kävit nyt sit kuitenkin Tallinnassa. Mä on kotona kuumeessa.....katotaan, tuunko lauantaina.

  VastaaPoista
 3. Minä onnistuin tuhoamaan muutaman orkideani, mutta valkoinen kukkii parasta aikaa upeasti.
  Kivoja neulomisia teille, nauttikaa kovasti toistenne seurasta.

  Minä lähden huomenna nyt kuitenkin messuilemaan. Käypä blogissa kurkkaamassa kun ei mun lapasiani ollutkaan Suuren käsityön kuvassa.

  VastaaPoista
 4. Kauniin maton olet kisullesi ostanut. Kukkaset kukkivat kuin viimeistä päivää. Niin minullakin. Kesän ulkona olleet kiinanruusut ovat intoutuneet kukkimaan oikein urakalla. Muina syksyinä ovat yhden tai kaksi kukkaa avanneet ja loput nuput tiputtaneet pois.

  VastaaPoista
 5. Upeia kuvia.

  Kiitos aivan uskomattoman ihanasta liinastasi. Laitoin sen blogiini.OLEN IKIONNELLINEN

  VastaaPoista
 6. Jos Hali saa maton kulutettua loppuun ennen kesää, niin onneksi pikkumattoja on vielä muutama jäljellä! Koirien olen kyllä nähnyt menevän sekaisin Namdoista - lampaan tuoksu on niin vastustamaton - mutta kissat ovat yleensä suhtautuneet niihin aika välinpitämättömästi. Mutta Hali on selvästikin kissa ihan omaa laatuaan!

  VastaaPoista
 7. Kyllä hali on suloinen. Miltei kaikki eläimet ovat. Kauniisti sulla kukat kukkii. Voi siellä ppäkaupunkiseudulla on aina ihania tapahtumia. Olen monasti sanonut,että mä viihtyisin siellä asues,mutta puolisoni ei. Hän sanoo,että sieltä ajaessa kotiinpäin niin pitää Hämeenlinnankin ohi ajaa,että saa vedttyä henkeä:)

  VastaaPoista
 8. VOI HALI! Kyllä meidän täytyy Martillekin tuollainen matto hommata :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.