perjantai 29. marraskuuta 2013

Postitusviikko

Olen mä vielä täällä ja hyvissä voimissa vaikkei päivityksiä oo ollut. Ei vaan oo ollu asiaa ja puikot on suihkineet niin on ollut muutakin tekemistä kuin netissä notkua.
Postilaatikkoon olen pitkin viikkoa vienyt kirjekuoria, joissakin on vain kortti ja toisissa on ollut yllärikin mukana. Kaikille, kenelle haluaisin, en millään voi lähettää korttia ja vielä harvemmalle yllärin. Kortteja tilasin 50 kuten aiempinakin vuosina ja kyllä ne armottomasti loppuu tuossa tuokiossa. Kerrottakoon myös, että mä vaihtelen mun postituslistaa niin että aina joku putoaa pois ja joku tulee tilalle, eli ei pidä loukkaantua jos ei nyt saakaan multa postia.

Vielä yhdet Brego-kämmekkäät oon neulonut, ne on jo perillä Tintillä. Lankana on Janne.

Joululiinoja oon neulonut kaiketikin 12. Anulle tein tuon kuvassa justjust näkyvän hennonvihreän liinan kun hän oli niiiin tykästynyt taannoiseen arpajaispalkinto liinaan. Mielelläni ja mieluummin teinkin tämän kun sille oli jo paikkakin ja on iloksi.

Vihreitä lapasia Finnille olen edelleen veivannut käsissäni. Niistä tulee kyll ihan järkyttävät mutt aina ei voi onnistua. Ja vielä tekis mieli yhdet lapaset tehdä, semmoset Piano-lapaset mihinkä ostin ohjeen Lentävästä Lapasesta. Saa sitt nähdä kuin niiden kanssa käy.
Mukavaa marraskuun loppua!
KS

8 kommenttia:

 1. Ihanat kämmekkäät! Kauniita liinoja olet tehnyt. Oikeastiko niitä neulotaan eikä vain virkata? Olen hieman huono noissa lankatekemisissä, enkä tiedä kaikkia asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää neulotaan, aluks sukkapuikoilla ja sitt siirrytään pyöröpuikkoon. Aloitus on siis keskellä muutamalla silmukalla.

   Poista
 2. Tuuppas VillaLankaan tiistaina maistamaan Afrikkalaista kahvia ja pikku yllärin.
  Tiina

  VastaaPoista
 3. Eipä itsekään ole tullut olluksi kovin aktiivinen, tulin kuitenkin moikkaamaan!

  VastaaPoista
 4. Tosi upeita neuleita.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vielä tätäkin kautta ylläristä :) Se on kaunis kuten edeltäjänsäkin :) Noi Bregot saat joskus opettaa mulle...sit joku vuosi kun ehdin ;) Mukavaa pikkujouluviikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Siis Kristiina, ihana! Mä sain joululiiinan! Se tuli jo torstaina, just sopivasti tyttären yo-juhllin! Tosi hässäkkää oli juhlien järjestämisessä, juhlimisessa ja näköjään myös toipumisessa - meni tähän saakka, että pääsin koneen ääreen ja kiittämään. Ihan pikku hetki, niin mun blogissa on kuva siitä, missä liina nyt on. Tosi paljon kiitoksia, ilahduin todella!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.