lauantai 23. marraskuuta 2013

Kiirusta pitelee

Eilen olin Piko-systerillä semmosella Kierrätys-illanvietossa. Vieraat siis toi tarpeetonta tavaraa ja vaatetta ja mukanaan sai viedä mitä tarvitsi. Melkein kaikki tavarat vaihtoi omistajaa, jotain jäi Pikolle oikeasti kierrätykseen vietäväksi.
Mä vein parit villasukat ja semmosen Hiiumaan-villasta neulotun hartiahuivin, joka on kauan ollut vailla omistajaa. Se on kyll ollu mun vaikein neulottava huivi, koko ajan piti katsoa kaaviota ja silti meni sekaisin. Ikinä enää en semmosta tee. Noh, nyt se pääsi hyvään kotiin.
Mä en osaa tehdä sellaista kollaasia monesta kuvasta. Eikä näistä oikein näykään mitä oli tarjolla mutta laitan nyt itelleni muistinvirkistämiseksi nää kuitenkin tähän.
Kaikista upein oli kyll tää Maijalta tullut aito 60-lukuinen tosi retro hame. Voi voi ku se ei mulle mahtunut, mutt ihan oikealle henkilölle tääkin meni.
Jutustelun lomassa naposteltiin sormisyötäviä hyviä herkkuja.

KIITOS Piko kivasta illasta! Hieno idea tämmönen kierrätys.

XXX
Joo, kässyjä ei oo vähään aikaan täällä esitelty enkä nytkään mitään sen kummenpaa näytä
muuta ku neuleliinoja on pingotuksessa, ja joulukortit odottaa pöydällä jotain käsittelyä että sais ne postilaatikkoon

ja keskeneräisiä kässyjä pitäis tehdä valmiiks


ja joulupistelyitäkin vois jotain tehdä ku sain kummipojan englannintuliaisena CrossStitcher-lehden jouluaiheisen numeron. Thank You Ben & Kerry.

Enkä mä mee Elma-messuille, on ne niin nähty. Enkä kai mee Martin Markkinoillekaan, plääh.

Ai niin, Fazerilta tuli hyvityslahjakortti siitä "tyhjästä pasteijasta".
KS

14 kommenttia:

 1. Toi kierrätysilta on mielettömän hyvä idea! Ja tarjoilut laittaisin vielä nyyttäriperiaatteella. Kävin Elmassa, kun sain vapaalipun. Hieman kankaita, erilaisia manteleita ja kuivattua inkivääriä ja ihania eläimiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyyttäriajatus ei tällä kertaa tähän tapaamiseen sopinut lainkaan, systerille on tärkeätä itse laittaa jotain tällaista erikoista.
   Mä ostin joku aika sitten torilta inkiväärihunajaa ja se on tosi hyvää, niinkuin inkivääri yleensäkin.

   Poista
 2. No kiva kun sait lahjakortin tyhjän pasteijan ansiosta:)
  Ihanat liinat pingotuksessa!

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset kierrätystapaamiset on hyödyllisiä.
  Minä kävin ELMA-messuilla siilejä ja koiria katsomassa.

  VastaaPoista
 4. Hieno idea tuo kierrätysilta. Taidankin napata tuon idean.
  Ihana se retromekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tämä oli kiva tapa viettää iltaa ja tutkia tavaroita yms. Kaikki viihtyivät. Idea on aivan vapaasti napattavissa käyttöön. Tässähän kaikki osallistuvat, toisin kuin ns. kotimyyntitapaamisissa.

   Poista
 5. Kiva idea kierrätystapaaminen. Ihana liina. Voi pitäisi aloittaa joulukirjeen kirjoittaminen, mutta taitaa olla paras jättää Vilman synttäreiden jälkeen niin kuin yleensäkin.

  VastaaPoista
 6. Samaa minäkin kun muutkin, toi kierrätysidea on tosi fiksu! Meillä on tapana käydä kierrätyskeskuksessa aarteita etsimässä, viedään sinne aina jotain, jos jää nurkkiin pyörimään.

  VastaaPoista
 7. Upee juttu tuo kierrätyskekkerit, tuntuu mukavalta kun saa itselle tarpeettoman ja hyvän tuotteen uuteen kotiin ja käyttöön. Ja syömiset vielä noin hienot ja varmaan maukkaatkin.

  VastaaPoista
 8. Hyvä idea! Juu, kiirusta pitää. Kirjoitelen viikolla mailiä.

  VastaaPoista
 9. Tosi hieno idea tuollainen kierrätysilta! Ai on joku neuleliina sinulle vaikee. Minulle tuottaa tuskaa jo se "Bromeliad Shawl". Terveisii ja Halille haleja, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo Bromeliad pikkusen hankala, en mä sitäkään mallikertaa ulkoa oppinut, rivi riviltä seurasin kaaviota mutt ei se niin vaikea ollut ku se pois antamani huivi.

   Poista
  2. Ihanaa, että sanot edes "pikkuisen hankala". Minä olen ainaskin kolme - neljä kertaa purkanut sen alun, mutt nyt se alkaa mennä. Joudun kyllä kanssa koko ajan seuraamaan viivottimella sitä malliriviä. Ehkä valmistuu tai sitten ei.... Halille haleja, M-L

   Poista
 10. Kiva ilta teillä ollut. Meillä on Martoissa ollut pari kertaa sellanen ilta, et jokainen on tuonut 5 tavaraa ja sit on saanut viedä 5 tavaraa mukanaan, ihan kiva kun on päässyt turhista tavaroista eroon. Toi mekko olis kyllä ollut niin sun, mut harmi ettei ollut sopiva. Mäkään en mene enää ELMA-messuille. Sillon kun olin ekan kerran sun kanssa, ne oli ihan mahtavat. Pari vuotta sen jälkeen oli iso pettymys ja ei oo tehnyt mieli enää mennä. Siellä oli hirveästi tyhjiä paikkoja, mut ei ihme kun nostivat paikkahintoja niin kuka pienyrittäjä sinne menee ja maksaa 500 pienimmästä mahdollisesta paikasta. Isompi paikka 2000. Kyllä siinä saa aika paljon myydä et kannattaa...huh.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.