lauantai 9. marraskuuta 2013

Vuosi Bloggerissa

Vuosi sitten siirsin blogini Vuodatuksesta Bloggeriin ja kirjoitin ensimmäisen kirjoituksen tälle alustalle. Hyvin on mennyt ja kävijöitä on riittänyt. Mittarin mukaan melkein 6000 käyntiä kuukaudessa kun kävijälaskuri jaetaan tasan mutta esim. viimekuussa on ollut 7295. Päivityspäivänä saattaa olla toista sataa sivun katsojaa. Ei tämä siis ihan huuhaa-blogi ole. Parhaimpina aikoina joitakin vuosia sitten oli yli 10.000 käyntiä kuukaudessa mutta on otettava huomioon, että siihen aikaan kässäblogeja oli paljon vähemmän mistä valita.

Hali-kissa on ollut suosittu katseltava, kesänvietto saaressa näyttää kiinnostavan ja neuleliinoilla on paljon katsojia.

Nyt muutamalla onnekkaalla on mahdollisuus saada neuleliinani pöydälleen! Arvontaan osallistuvat kaikki tätä kirjoitusta kommentoivat yhdellä arvalla

Osallistumisaika on lyhyt:  
ARVONTA PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 10.11. klo 21.00
Osallistumisaika on päättynyt.

Kommenttissa voisit kertoa, jos haluat mutta ei ole pakko, millä kikkakolmosella saat kaupan hedelmäpussin avattua? Pussihan aukeaa hyvin kun vähän nuolaisee sormea ja sitt hieraisee pussia niin johan aukeaa. Vaan ei ole kiva nuolla sormia, jotka on olleet jo ties missä pöpöpesässä kaupungilla kulkiessa. Siis: miten hedelmäpussi aukeaa?
Voit myös esittää toivomuksen minkä liinoista mieluiten haluaisit. Ensimmäinen arvottu numero saa toivomansa. Numeroin kommentit ja arvon 3 numeroa Random number generatorilla.

Arvottavat neuleliinat, nimen linkissä kuva liinasta. Voit katsoa niitä myös Kuva-albumissa jossa kuvaa klikkaamalla se suurenee.Valkoinen Tove

Vaaleanvihreä Ditte II

Joululiina Lerke III (kuva vain albumissa)

Ja joku viisas voisi kertoa, missä Bloggerissa on kohta, josta näen kommentoijan sähköpostiosoitteen?? Kommentoidessahan siinä lukee, että "s-osoite näytetään vain xx:lle." mutta mistä mä sen näen?

KS

39 kommenttia:

 1. Onnea vuosipäivästä. Upeita liinoja kaikki.
  ukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. ei mulla ole ollut ongelmia noiden pussien kanssa. laitan pussin peukalon ja etusormen väliin ja peukalolla ikään kuin hieraisen. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 3. Hedelmäpussi, hieron sormilla suuaukkoa ja toivon että hiljaa lausuttu SESAM sen avaa, sitten on se toinen kikka eli sormien nuolaisu.
  Tahtoisin tuon Lerke III, jos onnistaa.
  S-osoitteista en tiiä mittää, näkuisköhän ne siellä postilaatikossa minne ne tulevat, minulla kaikki tulee gmail.com osoitteeseeni joka blogillani on. Olikohan hankalasti kerrottu, en ole sieltä kyllä itse edes etsinyt osoitteita.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ensimmäisestä vuodesta bloggerissa!
  Ei aukea helposti mun sormissa nuo hedelmäpussit, varsinkaan jos on oikein kuivat kädet... Yritinpä minäkin tutkia noiden kommenttien mailiosoitteita, vaan enpä keksinyt msitä ne löytyisi...
  Arvontaan mukaan ja Toven alle täältä löytyisi pöytä.
  Halille paljon halirapsutuksia ja silityksiä!

  VastaaPoista
 5. mukana arvonnassa. kauniita liinoja kaikki.
  Mulla on kanssa aina onglma saada hedelmäpussit auki.

  VastaaPoista
 6. Onnea 1-vuotiaalle! Arvonnassa mukana ja nuo kaikki liinat ovat niin hienoja, etten osaa valita. Ehkä jos onni potkaisisi, niin tuo jouluisin:) Tuota, en hirveästi osaa auttaa, minä käyn yleensä katsomassa kyseisen kommentoijan profiilin takaa, jos on tarvista. Jos sinulla on g-mail, minne ainakin minulla tulee kaikki blogin kommentit myös ja sillä kommentoijalla on g-mail, niin silloin se yleensä näkyy siellä oikeassa yläkulmassa. Se saattaa kyllä olla sen kommentin lähettäjän profiilistakin kiinni, onko se s-postiosoite näkyvillä vai ei. En ole niin tarkkaan perehtynyt bloggerin saloihin. Tuohon hedelmäpussien aukaisuun ei kait ole mitään poppakonstia:) Minullakin menee yleensä aikaa, ennenkuin saan sellaisen auki. Ihanaiselle Hali-kisulle paijauksia ja terveisii, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 7. Ota kiinni pussin toisen sangan yläulkokulmasta ja toisella kädellä sangan sisäjuuresta ja nykäise pari kertaa. Näin pussin reunaan aukeaa aukko, josta se on helppo aukaista. Tän kikan on minulle opettanu mieheni.
  Kaikki liinat on kauniita.
  Onnea 1-vuotiaalle! :)
  Minulla ei ole Blogger -blogia ja kommentoin aina kohtan URL -jne. Ei siinä ees kysytä sähköpostiosotetta.
  sartsa.piccolo@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vaikuttaa ehdottomasti kokeiltavalta konstilta. Ongelmaahan ei tietenkään ole pussien kanssa jos/kun käyttää kestopussia.

   Poista
 8. Niin ja sellainen vinkki, jos et ole sattumoisin huomannut: Sun kaikille blogisi "jäsenille" voit lähettää viestin klikkaamalla heidän sitä pientä neliötään ja sitten lähetä viesti kenttää. En kyllä lainkaan tiedä minne tämä viesti tulee, mutta teoriassa pitäisi ainakin toimia. Terveisii M-L ja Ossi. Heh, saankos mä kaksi arpaa, kun unohdin tämän ekasta kommentista? Katselin myös vanhoja kommentteja, niin kyllä ainakin osassa näkyy se s-postiosoite. Myös sinunkin kommenteissasi. Se on ihan varmaan riippuvainen siitä, onko kommentoija määritellyt sen jotenkin miten se s-postiosoite näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei, hih hih, ihan turha yrittää kahta tai viittä arpaa vaikka mitä "unohtaisit" kertoa. Niin se varmaan on, että lähettäjän tiedoista riippuu näkyykö mitään s-osoitetta vaiko ei. Mullahan kaikki näkyy missä vaan ku en oo salassa pitänyt itseäni, heh. Tuli tämä asia esille ku aattelin miten sitt saan voittajat tavoitettua, mutta se on sitt sen ajan asia ja selviää sitt.

   Poista
 9. Enpä nyt osaa sanoa miten tuon pussin avaan...vissiin tuolla nuolaisutekniikalla jos ei muuten aukene!
  Tuo pyöreä vihreä liina on mulle sitten varattu:)

  VastaaPoista
 10. Pussiongelmaan minulla ei ole ratkaisua, mutta tuon joululiinan haluaisin voittaa!

  VastaaPoista
 11. Tuo Sartsan konsti on meeillä käytössä ja toimii. Seuraan kirjoitteluasi mielenkiinnolla on kyse saariuutisista tai käsitöistä ja kiitoksia Tallinnan tiedoistasi. Vihreä liina kyllä kelpisi tännekin.
  terv. mutsi

  VastaaPoista
 12. Sähköposti-osoitteen löydät, kun menet ensin tuonne "Tietoja minusta" "tarkastele profiilia" (Sinulla tuossa ylhäällä sivussa oikealla). Siellä kuvasi alla lukee "sähköposti", siitä klikkaamalla tulee osoita näkyviin. Minä siitä aina kopion itse käyttämääni sähköpostiin vastaanottajan osoitteen. Olikohan tästä apua ?
  Sitten muovipussi. Kaupan muovipusseissa on toinen reuna sivussa pitemmällä kuin toinen ihan sitä varten, että niistä vetämällä pussin pitäisi aueta ihan kivuttomasti. Jostakin luin ohjeen ja kokeilin, toimii =)
  Liinoista haluaisin voittaa tuo pienimmän jouluisen. Ihan sen takia, että suuremmat liinat ei meillä pysy suorassa säntäilevien kissojen takia =D
  Niin ja onneksi olkoon blogivuodesta, mukava täällä on poikkeilla lukemassa kuulumisiasi ♥

  VastaaPoista
 13. Joululiinan haluan, jos onni suosii.
  Mä otan pussin reunoista kiinni ja venytän sitä pussin suuta, näin aukeaa tai sitten ei.
  Sormen nuolaisu tepsii;)

  VastaaPoista
 14. Onnea 1-vuotiaalle Bloggeristille! Minä käyn seuraamassa lähinnä neulottuja liinojasi - välillä muutakin. Tutun näköisiä liinoja ;) Mulle kävis arvonnasta valkoinen Tove.
  Blogger-vinkkejä en osaa antaa. Ja hedelmäpussivinkin Sude tuossa juuri on kirjoittanut :) paitsi huonoissa pusseissa sivut ovat samanlaiset ja niitä on hankala saada auki.

  VastaaPoista
 15. Onnea 1-vuotiaalle täältä Tansaniasta.
  Mulla ei oo mitään kikkoja pussien avaamiseen, ne vaan aukea jotenkin.
  Arpaonni ei yleensä mua suosi, mutta jospa tällä kertaa vihreä liina muuttaisi meille.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ai, ihan Tansaniasta asti! Varo leijonia ja vihaisia elefantteja;)

   Poista
 16. Käykääpä katsomassa tuon linkin takaa kuinka helposti sen hedelmäpussin saa auki :D
  http://www.katsomo.fi/?progId=140647
  Onnea 1-vuotiaalle "taaperolle"!
  Virpi.N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just, ei päässy katsomaan, tai siis se vaan latas ja latas ja . . . Noh, monta kikkaa on jo tullut niin eiköhän pussit rupea aukeamaan.

   Poista
  2. Harmi, ettei avautunut. Siinä vain vedetään molemmista sangoista napakasti eri suuntiin / ulospäin, jolloin pussin suu aukeaa. Virpi.N.

   Poista
 17. Ihania liinoja!!! Haluan kaikki!!!!! Itse en hennoisi luopua yhdestäkään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä on välillä pakko luopua ku tykkään tehdä niin lisää tulee koko ajan.

   Poista
 18. Onnea Blogisi vuosi päivälle,pussin avaukseen en osaa neuvoa antaa,vihreä liina sopisi meille.

  VastaaPoista
 19. Mä oon saanut puhaltamalla ne usein avautumaan, kun puhaltaa siihen suuaukkoon niin pussi raottuu...ei tosin aina. Muahan ei arpaonni suosi juuri koskaan, mutta jos suosisi niin valkoinen liina on kaikista kaunein :)

  VastaaPoista
 20. 'Löysin' sinut sieltä toisesta, jo menneesta blogista ja olemme tulleet tutuiksi. Onnea 1-vuotiaalle :)
  Kaikki liinasi ovat kauniita, jos sattuu onnistamaan, niin valkoinen, kiitos!

  VastaaPoista
 21. Onnea blogillesi Kiva seurailla juttujasi saaressa ja stadissa ja käsitöitä tietenkin. Pussin aukaisu on vaivalloista mutta nyt luin kaikki ohjeet, joten varmasti helpottuu.
  Tove.

  VastaaPoista
 22. Minä saan hedelmäpussit auki hieraisemalla peukalon ja etusormen välissä yleensä kahvan alakulman kohdalta. Siinä tuntuu olevan se "löysin" paikka.
  Onnea blogillesi, sitä on tosi kiva lukea ja fiilistellä mukanasi mielikuvien kautta.
  Jos arpaonni sattuisi suosimaan, niin varmaan arvaatkin minkä valitsisin... Vihreän :-). Nyt sitten vaan peukut ja varpaat pystyyn. Mukavaa sunnuntaita!
  t. Anu

  VastaaPoista
 23. Hedelmäpussien kanssa tarvitaan pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä. Kyllä ne auki saa kun aikansa tuhtaa :)

  Valkoinen liina.
  rinne.sari@dnainternet.net

  VastaaPoista
 24. Taitaa tuo pussin aukaisu olla aika tuurikauppaa, jos pussissa on sellaiset sivutaitokset, niin niiden välistä vetämällä saattaa aueta hyvinkin. Sormien nuolaisu on kyl käytössä täälläkin, joo, ei kovin esteettistä...

  Onnen potkaistessa, valkoinen liina on kaunis ja sopis eteisen pöydälle :)

  VastaaPoista
 25. Hämäläisellä hitaudella pussit aukeaa, kyllä niitä näprätä saa!
  Jos onni suosii, niin valkoinen on valttia, ihanat on nuo liinasi!

  AnnA

  VastaaPoista
 26. Pussien availu ei ole mun juttu, sillä meillä mies hoitaa ruokaostokset(kin).

  Mitä sun juttujasi tykkään lukea? Ihan kaikkia! Sulla on niin hyvä touchi juttuun kuin juttuun. Muistan jo vuosia, vuosia sitten kommentoineeni sun tapaa kertoa asioista sellaisella perus-positiivisessa hengessä - kivahan sellaista on lukea!

  Blogi vaan paranee vanhetessaan! Nykyään sieltä rivien välistä voi joskus lukea pikkuisen pippurisiakin juttuja, mutta silloinkin pilke silmäkulmassa.

  Ja kiitos, valkoinen Tove näyttäisi kovasti hyvältä villa LANKAn miljössä :D

  VastaaPoista
 27. Onnea ensimmäisen vuoden täyttymisestä ja kiitos kivoista kirjoituksista. :) Toivottavasti saamme vielä runsaasti lisää vuosia seurata blogiasi. Tämä blogi on iloisen kirjava ja kovin monipuolinen, kuten oli vuodatuksessakin. Sieltä jo muistan Sinut. Osallistun mielelläni arvontaan, kiitos.

  Hedelmäpussit ovat aina yhtä ikäviä aukoa. Ei minulla taida olla kikkakolmosta niihin. Mutta nyt tätä lukiessa on jo pari kokeilemisen arvoista - hih! :)

  Marraskuun terveisin ja valoisia hetkiä kaamokseen toivotellen, Leena (lemmenkyyhkyt, muistanet..?)

  ps. Hali on suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, tottahan toki muistan "lemmenkyyhkyt". VillaLanka -lankakaupassakin usein tulet mieleen kun siellä on Kordonet-lankoja ihan tyrkyllä. Mitenkä ne semmoiset langat olikin silloin muinoin jotenkin kivenalla.

   Poista
 28. ARPA-AIKA ON PÄÄTTYNYT, ei enää osallistumisia.

  VastaaPoista
 29. Näkyiskö se kommentoijan sähköpostiosoite sun gmail-sähköpostitilissä? Tosin mulle tulee sinne vain osa kommenteista, tai siis se ilmoitus että on tullut uusi blogikommentti...en nyt sit tiedä oonko ihan väärillä jäljillä.

  VastaaPoista
 30. Kommentit tulee mulle Luukku-postilaatikkooni, sen olen laittanut yhteystiedoksi tähän systeemiin. Mutta siellä ei lue lähettäjän osoitetta jos kommentoija ei oo sitä laittanu tai jotain. Siellä useimmiten lukee jotain "noreply ....." en nyt viitsi katsoa tarkemmin.

  VastaaPoista
 31. Höh, harmi että tää arvonta meni multa ohi, kun en oo ehtinyt blogeja lukea viime päivinä.
  Minä olen tuota mailiosoitejuttua myös miettinyt, kun siirryin tänne. Minusta kun tänne ei voi kommentoidessaan laittaa mihinkään sitä sähköpostiosoitetta, vai voiko? Yritin kokeilla noita kaikkia tapoja, mutta en löytänyt sellaista kohtaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.