perjantai 8. marraskuuta 2013

Synttäreillä Järvenpäässä

Neulekahvila Lentävä Lapanen on yksivuotias: Sydämelliset Onnittelut.


Katjun kyydissä päästiin Mari ja mä Jäkeen synttäreille. Kivaa oli ja ilta kului nopsaan. Puoleen yöhön asti siellä olisi saanut viihtyä mutt me lähdettiin aiemmin kun oli tuota matkaakin taitettavana. Katjun kanssahan mä olin siellä vuosi sitten avajaisissa. Nyt oli lankoja hyllyt pullollaan, avajaisissa oli vielä tyhjiä koloja ja lankalaatikoita tulossa toimittajilta.
Paikalla oli Succaplokkimies Aleksi esittelemässä ja myymässä tuotteitaan.

Välillä taukojumpattiin.

Kuvistakin näkee, että pöydillä on kakkulautasia ja kahvikuppeja, hedelmiä ynnä muuta herkkuja oli tarjolla, synttärikakussa oli koristeena tietysti lapasia - öh tietysti semmoisia marsipaanikoristeita ei sentää villaisia;)
Vihdoinkin sain maistaa Kolmen kaverin jäätelöä, sitä on tässä kahvilassa myynnissä. Ja hyvää oli, oikein herrrkullista.
Pop Up Shop Järvenpään kukkatalon kukat olivat kauniita ja antoivat oman kivan lisänsä lankakaupan sisustukseen.

Langoissa karkkivärejä, ja neonia näytti olevan yhdellä sun toisella lankamerkillä.

Tällainen oikea neulekahvila me kyll tarvittaisiin tänne stadiinkin, niih.
Katjulle kiitos kyydistä, Marille kiitos seurasta ja taukohieronnasta:)
KS

8 kommenttia:

 1. Oletpa nopea bloggaaja, kiitos kun tulitte. Eiköhän nähdä ennen seuraavia synttäreitä ;)

  VastaaPoista
 2. Just tuollainen ois kiva vähän lähempänäkin.

  VastaaPoista
 3. Onpas olleet kivat juhlat.
  Kyllä tuollainen "oikea" neulekahvila olis mukava. Jos olisin nuorempi, niin varmaan harkitsisin sellaisen perustamista. Nuorena haaveilin käsityökaupasta, vaan en ymmärtänyt, että sellaisen vois tosiaan itse perustaa.

  VastaaPoista
 4. ONNEA.

  Nuo langat ovat syötävän ihania.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Onnea 1-vuotiaalle neulekahvilalle. Neulekahvila stadin keskustaan. Ihana ajatus. Varmaan kävisin joskus. En nty päivittäin, mutta ehkä kerran viikkoon. Kannattaisikohan tuollainen keskustassa? Keskustaan olisi aika monen helppo tulla kuitennii. Hienoja lankoja. Vosihan siihen ympätä jonkun kiertävän taidegallerian samoihin tiloihin. Seinäthän kahvilassa joutuu olemaan kuitenkin. Olen kerran käynyt Lohjalla sellaisessa ihanassa kahvilassa, olikohan se Honoré nimeltään? siellä oli myytävää taidetta ripustettuna sellaiseen nurkkaukseen. Terveisii ja Halille paijauksia, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 6. Vuoroin vieraissa :) Hieno blogi sinulla! Kiva ilta oli tosiaan ja ihana paikka tuo Lentävä Lapanen. Mäntsälästä ajelee sinne vajaassa puolessa tunnissa - ei paha.

  VastaaPoista
 7. Heips!
  Jos siis ennätät käydä hahtuvaa ostamassa ja jos sulla on sieltä muutakin ostettavaa, niin se olisi luonnonvaalea-beige-vaaleanpunainen väritys ja pienin hahtuvakiekko mitä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt on väritys muistissa. Kyllä käyn tuossa kaupassa ja tuon hahtuvan jos sitä vaan on saatavilla.

   Poista

Kiitos kommentistasi.