perjantai 16. elokuuta 2019

Arabiakeskuksessa


Portinpylväällä lepäilevä kissa kuuluu Bokvillan asukastalolle. Se on vähän ennen Arabian tehdasta, pikaisella katsomisella oikein  viehättävä kahvila ja tapahtumapaikka.

Maanantai, niinpä tietysti, myös Arabian museo oli suljettu, pöh. Se just olis ollu Anna-Liisan mieleen, ja itsekin tottakai olisin sen halunnut nähdä. Siitäpä saatiin hyvä syy mennä toistekin ja syödä edullinen ja maukas lounas Ravintola Arabianrannassa.

Katsottiin myymälät ja ihasteltiin kauniita astioita, olishan kaikki nättejä kotonakin mutta ei riittäis aika niitä käyttämään.

Fiskars on vanhin yhä toimiva yritys Suomessa . Kiva näyttely oli tehty. En kirjoittanut muistiin näiden nimiä, niinpä ihan itse nyt keksin: Kirvesaalto, Lapiokierre, Lasikuplaputous, Lautasmetsä, Lusikkalamppu, Käpy a'la Monitoimityökalu, Paistinpannupylväs, Saksikruunu, Tuikkuseinä.





Tehtaan esittelyseinässä on hauskoja maalauksia.

KS
PS. Nyt on julkaistu Murreskabasta video, se on katsottavissa tästä KLIKS. Mun osuus alkaa noin kohdasta 53:10 ja mainio voittajan puhe noin kohdasta 1:10. Mutta koko filmi on ihan kivaa katsottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.