maanantai 26. elokuuta 2019

Leffassa hiekkarannalla


Tämä yksilö ei ollut leffaa katsomassa mutta komeana kulkijana ansaitsee paikkansa tässä.

Launtaina oli KinoKivinokan ihana picnic leffaesitys, siis paikallisella uimarannalla. Pop Up Kino Helsinki FB.
Minäkin menin ajoissa paikalle ja sainkin kivan paikan filtilleni. Väkeä valui paikalle tasaiseen tahtiin ja pian olikin paikka aikas täynnä, noin 3500 katsojaa oli rannalla. Esityksiä on muuallakin, tästä KLIKS.

Letut, kahvi, makkara ja popcornit tekivät kauppansa vaikka useimmilla oli omat eväät, jopa sushia. 


Esitettävä leffa on aina salaisuus ja yllätys ihan viime hetkeen asti. Nyt näytettiin Pedro Almodovarin Dolor y Gloria. HS arvostelu. Alkupalaksi esitettiin kotimainen lyhyt tanssielokuva Ha Ha Ha, joka kyllä sai hymyn huulille. Jossain muualla olisi yleisö varmasti nauranut mukana, mutta ei suomalainen  . . .


Vastarannan Kalasatama ja Pasila


Kiva ilta, viereisen filtin ihmisten kanssa sain vähän kommentoitua leffaa mutta olis se taas ollu kiva olla oma kaveri messissä, ja vähän maukkaammat eväät kuin teetä ja keksiä.

KS

Kyllä näistä jaloista läiske käy kun lintu lentoon juoksee.

3 kommenttia:

  1. Ensinnäkin, on ollut kaunis ilma ja ilta. Tapahtumana mukava ja väkirikas. Olisin ollut mielelläni vilttikaverinasi ❤

    VastaaPoista
  2. Mahtavan upea lintu. Kyllä meikäläiselle ois ollut elämyksien elämys istua filtin päällä rannalla leffaa katsomassa. No,tottapa sun tuli mieleen,että ois ollut kiva olla kaveri mukana. Ja varsinkin miespuolinen,kun tuon leffan suutelukohtaukset on sen laatuisia:):):)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.