keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Polvisukat

Synttärinä saamassani ihanassa kässypussissa oli kerä sukkalankaa. Se on nyt neulottu. Sain kivat polvarit.

Lanka: Fortissima Mexiko 100 g, lisäksi 20 grammaa OnLine Supersocke ruskeata
Puikko: Addi-pyörö 2.5
Malli: perussukka kärjestä aloittaen

X X X X
Ikkunat
Ville on ostanut Kärcher ikkunapesurin. Jezz, kävi tänään pesemässä mun ikkunat. Nyt näkee ulos ja parvekelasitkin on kuin ei niitä olisikaan. KIITOS Ville.

X X X X
Nuha
Mulla on mieletön nuha! En muista milloin olis tämmöstä ollut. Niistään joutuu koko ajan. Millä saa pois sen inhottavan kutinan joka laittaa aivastamaan?? Just ku on niistänyt ja saanu vähän rasvaa nenun alle ja luulee, ett nyt on tauko niin eikös peeveli  iskee kutina - aivastus - niisto - ja sitä rataa.

X X X X
Viemäri
Kamalasta olosta huolimatta tänään oli ihan pakko pestä kissan vessa. Noh, kun nyt tommosta sotkuhommaa olin tekemässä niin samalla putsasin suihkun kaivon. Se ei oo oikeen kunnolla vetänyt. Oon kyll sen ritiläkannen avannu ja putsannu aiemminkin mutt sinne sisälle ei pääse ilman ruuvaria. Sain sitt työkalupakista sopivan kokoisen ruuvarin ja viemärin sisuksen auki. Voi jösses ja pyhä savu! Siell oli varmaan kaikkien edellisten vuokralaisten hiukset ja mössöt! Yäk. Koirankakkapussi käteen ja sillä sitt sain kaivettua suoraan sanottuna paskat pois.
Keittiön altaan ylivuotoputken mä olin putsannut pari viikkoa sitte ku oli semmonen kumma haju. Niinhän sieltäkin putkesta mönjää tuli. Miten ihmiset oikein elää? Tarvii vielä saada inspiraatio putsata se keittiön isompi poistoputki ja lavuaarista kanss.

Jatkan niistelyä, heissulivei!
KS

24 kommenttia:

  1. Tosi ihanat polvarit. Ja täällä niistellään kanssa. Koetahan toipua.

    VastaaPoista
  2. Ihanat polvarit.

    Meillä olis kans tarve ikkunanpesulle jos vaikka Villellä ei ole tarpeeksi ikkunoita pestäväksi uudella vimpaimellaan. :)

    Viemärit, yöks. Niitä on pakko aina välillä sorkkia. Yöks.

    Jokohan alkaa siitepölyt tai tiepölyt kutittaa nenässä kun mullakin nenä vuotaa kun menen ulos.

    VastaaPoista
  3. Ihan on näköjään sopivat sukat ja kauniitkin.
    Röörihommat on ihan kivoja jos ei olisi niitä edellisten asukkaiden sotkuja korjattavana. Nyt pääsetkin helpolla seuraavalla putsauskierroksella ;)

    VastaaPoista
  4. Kauniit polvisukat.
    Meillä on käytössä(jos nuha iskee, koputtaa puuta) nenähuuhtelukannu ja suola:http://fi.wikipedia.org/wiki/Nen%C3%A4huuhtelu. Toimii!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ku muistutit tuosta. Oon kuullut ja lukenut hyvää, huomenna ostoksille.

      Poista
  5. Ihanat polvarit ja todella kaunis tuo ryijy.
    Sinä taitava.
    Me kävimme miähen kanssa iltapuhteina pesemässä nuorten kodin ikkunat. Puhdasta tuli tosi nopeeseen tahtiin. Aivan kuin olisimme ennenkin pesseet ikkunoita.

    VastaaPoista
  6. Olen lukenut blogiasi aktiivisesti, olen vaan laiska kommentoimaan, sori vaan :) Mutta ihania käsitöitä ja olen melkeinpä kateellinen noista kässätapaamisista ja Tallinnan matkoista, pitäis hommata oma vastaava porukka ehdottomasti!
    Itselläni tällä hetkellä kauhea poskiontelontulehdus, nuhaa ja hehkeä "viskibasso". Eli tällä hetkellä antibioottikuuri ja kortisoninenäsumute käytössä. Mutta tuo sarvikuono, eli nenähuuhtelukannu tuli vihdoin ostettua, jopa lääkäri sitä kehui hyväksi. Huomenna otan käyttöön ja saapa nähdä saako koko kylppärin pärskittyä suolavedellä, on kuulemma vähän hankala alkuun, ennen kuin oppii käyttämään :)
    Toivottavasti tuo hurmaava kissasi ei nuhaa aiheuta! Rapsutukset söpöliinille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Vanhassa Vuodatuksen blogissa muistankin sun kommentoineen, kyllä tuo nimimerkki jää mieleen. Olikos sulla omaa blogia?

      Poista
    2. ei mulla ole, olen liian laiska sellaisen pitämiseen :)

      Poista
  7. Tosi nätit polvarit. Ei oo oikein nuhanhävitysohjetta. Mulla kun on aina koko kevään nuhaa, kun oon allerginen vissiin pajulle ja pähkinälle ainakin. About kuukausi sitten alkoi jo niiskutus. On mulla lääkkeitäkin, mutta ne auttaa vaan vähäsen. Koetahan parantuu lenssunuhasta, M-L.

    VastaaPoista
  8. Hyvännäköiset sukat teit. Yök yök noita viemäreitä. Hyvä Ville - ja jos mun poika sattumalta lukee tätä, niin kotiin pesemään ikkunoita mars!

    VastaaPoista
  9. Jos nenä valuu vaan kirkasta nestettä ja aivastuttaa niin viittaa allergiaoireisiin. Katupölylläkin voi olla näppinsä pelissä. Toivottavasti ei kuitenkaan ole Hali-allergia. :/

    VastaaPoista
  10. Kiitos osanotostanne nuhaan! En malttanut odottaa tälle päivälle vaan jo illalla tein nenähuuhtelun. Hyvinhän siihen kelpasi vanha Arabian kermanekka! Kyllä se helpotti, ainakaan sitt nukkumaan mennessä ei heti tarvinnu nousta niistämään. Nyt aamulla on jo parempi tunne. Teen uuden huuhtelun.
    Noh jos tää on allegriaa niin sitt se on noi pääsiäiskukat, ehkä mimosa. Ei ei, Halille en oo allerginen.

    VastaaPoista
  11. Paranemista! Nätit sukat ja ryijy! Ja kiitos viimeiststä :)!

    VastaaPoista
  12. Meillä on vielä ikkunat pesemättä, jos Villellä on luppoaikaa:DD
    Lenssunuhat on tosi inhottavia; onneksi sait apua nenähuuhtelusta. Pitäisi varmaan itsellekin hommata.
    Sukat ovat tosi kauniit.

    VastaaPoista
  13. Komeet sukat ja tuo ryijy kans on hieno.
    Jos on allergianuhaa ja suostut käyttämään myrkkyjä niin apteekista Benadryl ja puolessa tunnissa pärskiminen on ohi (kahdeksan tuntia). Mä käytän sitä ku on pakko olla töissä eikä viitsi pärskiä päin asiakkaita. Tosi tehokasta.
    Just eilen äidin kanssa puhuttiin ikkunanpesimestä ja mietittiin et jos ostettais puoliks...

    VastaaPoista
  14. Aivan ihanat sukat. Kauniin langan olit saanut. Ossta semmoinen nenäkannu, johon laitetaan suolavettä ja huuhdotaan. Voisi ehkä olla avuksi. Nyt, kun on kamala nuha, kannattaa tehdä äkkiä kaikki haisevat hommat, kun hajuaisti ei ole parhaimmillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, koklasin huuhtomista kermanekalla ja hyvin toimi ja auttoi ainaski vähän.

      Poista
  15. Ihana lanka noissa sukissa! Mä en ole vieläkään saanu neulottua ohuesta langasta polvareita... Ehkä joskus.

    Ihmiset elää ku sikolätissä, voin kuvitella missä kunnossa ne viemärit oli. Ja sit kun muutetaan alvariinsa ni jää kaikki tollaset tärkeet jutut tekemättä. Toisaalta huonoa suunnittelua, jos viemärin putsaamiseen tarvitaan vielä työkalujakin, että pääsee edes alkuun...

    Toivottavasti nuha alkaa jo hellittämään. Meil oli junnulla joku kauhee 40 asteeseen kuumeen nostanu tauti, joka ei onneks kestäny kauaa. Mä en saanu sitä ku ihan lievänä.

    Ja ollaan kesällä tulossa heinäkuun alkupuoliskolla saareen. Junnun parhaan kaverin kanssa, nyt se on varmistunu, et sellanen reissu tehdään.

    VastaaPoista
  16. Upeat tuli sukista! Nuo putket, voi elämä - meilläkin tasaiseen tahtiin noita putsitaan niin silti vaan aina löytyy jotakin "kivaa"

    VastaaPoista
  17. Ihanat sukat!!
    Putkimiehenä olo ei ole mitään herkkuhommaa, ei! :oQ

    VastaaPoista
  18. nyt jos koskaan putkimieheksi, kun on nuha, niin ei haista ;) mutta yäk, tulee paha olo ku vaan kuvittelen...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.