keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Shoppailua

Vanha kangaskassi kissa-aiheella alkaa olla aikas loppuunkäytetty. Mullahan on aina kassi mukana, muovikassia En osta enkä ota ilmaiseksikaan. Oli siis aika ostaa uusi ja kun dorkat päättäjät ovat päättäneet vaihtaa legendaarisen 3T-ratikan numeron niin ostin tämän kassin. Ihan "must" stadilaisen ostoskassi:)

Samalla ostin myös tämän vähän niinkuin kesäväskyksi. Kassit ostin Kankurin tuvasta Espalta, ei linkkiä kun nettisivut on näköjään remontissa.

Hagiksen hallista Vihreästä Vyyhdistä kerä puuvilla-villa sukkalankaa. Tarviihan nyt vihreet sukat olla, ehdottomasti;)

Mulla oli monet vuodet korituoli, parhaimmillaan kaksikin ja kahden istuttava pieni sohvakin on ollut. Muutaman muuton myötä olen niistä joutunut luopumaan. Koripöydän sentään olen saanut säästymään ajatuksella, että tästä en luovu. Tänään sitt hilpasin Iiriksen talossa olevaan Annansilmät aittaan ja ostin Laura-korituolin sekä päällisen siihen.
Kamala musta nahkanojatuoli joutui nyt parvekkeelle. Mä en oo koskaan tykänny siitä. Sama tuoli persikan värisenä on menetellyt ja saa nyt vielä toistaiseksi täällä majailla. Jos joku haluaa ostaa mustan tuolini niin edullisesti saa. Ja kyllä tuo toinenkin joutaa myytäväksi.
 Uusi kaunokaiseni!
Jezz! On niiiiin ihana ja hyvä istua. Ja todella kotoisen tuntuinen ja oloinen. Ehkä joskus voin hankkia toisenkin.

Ja sitt rupest tekeen mieli saada lisäväriä kotiin. Eikun ELSE mattokauppaan. Olin ajatellu pitkää mattoa, eteisestä keittiöön. Otin pitkät vihreä- ja lilasävyiset matot kotiin kokeiltavaksi. Palvelu pelaa, kaupasta saa maton kotiin kokeiltavaksi, ei tarvitse ostaa mattoa säkissä. Voi jösses miten oli dorkan näköiset. Ei ei, kapea matto ei käy. Matot kainaloon ja takaisin kauppaan. Kotiin tulin sitt ison maton kanssa. Lilan värinen. Ihana.
Edellinen ostamani kaunis matto vaihtoi nyt paikkaa tuohon keittiön kupeelle ja uusi sen vanhalle paikalle. Ikivanha matto meni partsille.
Ennen
Nyt

Linssilude Hali.
Taas ostin kotimaista = monta työpaikkaa. Paitsi nuo Helsinki-tuotteet on tehty jossain ulkomailla, harmi.
KS

18 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia kaikki!!! Korituoli on just tuota niin mukavaa mallia että tekis mieli itsellekin muttei meille mahdu kun on yks ylimääräinekin tuoli olohuoneessa, joka pitäisi sijoittaa toiseen huoneeseen...kunhan sieltä ensin veis srk:n kirpparille tuolin...
    Maton värivalinta on oikein hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaa: pöllöroikko on kässäpöydän kaapinnupissa:)

      Poista
  2. Ihanat kassit, mahtava korituoli ja tyylikäs matto. Kaiken kaikkiaan erinomaiset ostokset. Terveisii M-L ja Ossi-mäyris.

    VastaaPoista
  3. Onpas komea korituoli. Ihan kuninkaallisen oloinen. Ja tosi kivat kassit olet löytänyt. Ihan tekisi mieli itsekin...
    Uudet matot aina piristää mieltä.

    VastaaPoista
  4. Tosi kauniit ostoksia olet tehnyt.

    VastaaPoista
  5. Ihanat ostokset, IHANA tuo Helsinkikassi.

    VastaaPoista
  6. Korituolit on ihania, joustavat niin mukavasti istujan alla. Ja mikä parasta, helppo pitää puhtaina: sen kun vie suihkuun ja laskee hyvällä paineella vettä niskaan! Paranevat vaan käytössä ja suihkuissa.

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia oot tehnyt Halille ja sulle hali

    VastaaPoista
  8. Hyvät hankinnat. Kauheen vaarallisia tiikereitä vikassa kuvassa :)

    VastaaPoista
  9. Tämä on just se "ainoa oikea" korituoli mulle, en vaan löytänyt näitä silloin kun korituolit ja pöydän ostin. Hyvä tietää jatkossa mistä näitä saa :D Se mun korituoli on liian "makuuasennossa", ei siinä voi kunnolla neuloa...
    Vai meinaavat 3T:n numeron vaihtaa! Miks kaikki hyvä aina muuttuu....plääh.

    VastaaPoista
  10. Ihania kasseja ja lankaa, ja nättiä on myös sinun kotonasi! :) Minä en myöskään ikinä osta muovikassia, enkä todellakaan anna pakata pakasteita, viilipurkkeja, vaatteita tai lankoja pikkupusseihin. Aina on omat kassit mukana, ja myös "varakassi", jonne voi laittaa sitten vaikka ne langat tai vaatteet, etteivät sotkeudu muista ostoksista. Tuntuu jotenkin pöljältä, että jos olen kassalla pyörillä vedettävän kauppakassin kanssa, selässä on reppu ja lisäksi vielä valtava käsilaukku, niin myyjä silti alkaa pakata sitä pikkuista huulipunaa johonkin pikkupussiin. Luulisi sen nyt johonkin niistä kasseistani mahtuvan. ;) Poikkeuksena nappikauppa, siellä annan laittaa napit yms. sellaiseen pieneen paperipussiin, vaikka niitäkin kyllä inhoan... Ei vaan olisi kiva kaivella niitä nappeja laukunpohjalta, sieltä saattaisi vahingossa löytyä samalla joku viimevuotinen karkinjämäkin... ;)

    Mää oon kans matkustanut tuolla 3T-ratikalla, eikös se ole se, joka kiertää kaikki turistinähtävyydet? Sillä pääsee kätevästi oikeastaan joka paikkaan, minne nyt tavallisen turistin tarvii Hesassa päästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just, jonkun huulipunan kokoisen ostoksen laittaminen muovipussiin on ihan tajutonta. Usein saa ihan vakuutella kassalla, että en oikeasti halua mitään pussia jo oikein hyvässä pakkauksessa olevaan ostokseeni. Monesti vielä "tämä ei maksa mitään" sillä sävyllä että tuo mummeli luulee, että nää maksaa.

      Poista
  11. Ihania ostoksia, varsinkin tuo ratikkakassi ja vihreä sukkalanka, tottakai pitää olla vihreet sukat, mullaki on! Ja korituoli, mä tykkään kans korituoleista, mun neulomus/käsityötuolini telkkahuoneessa on korituoli, sokeainkäsityötä ja sokean korjaama. Ihan paras.

    Kivan sisustuksen oot luonu. Mä tykkään kanssa väreistä! Ihanaa kevättä!

    VastaaPoista
  12. Hyviä hankintoja. Melkein jouduit tilalleni Raasikuun eilen, kun oli torstai-iltana matkaa uhkaavia harmeja ja sähläystä, mutta pääsin sitten matkaan.

    VastaaPoista
  13. Maton sävyillä on hyvää "koota" kaikki yhteen. Liian pieni matto on kuin lentoon lähdössä, yhtä tyhjän kanssa ja liian suurta on hankala käsitellä.
    Kauniit ostokset.

    VastaaPoista
  14. Toiminta oli juu ripeää. Verkkaisa tarkoittaa minusta ripeää :D
    Ihania kasseja oot ostanu!
    Mie bongasin tuon 3T ratikan monta kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aha, noh sitt tää verkkaisa / hidas / ripeä on murrekysymys. Synonyymisanakirja kyll on samaa mieltä mun kanssa.
      http://synonyymit.fi/verkkaisa

      Poista
  15. No johan on taas kaikkea uutta. Pitää siis tulka pian tarkastamaan tupa uudestaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.