maanantai 23. marraskuuta 2015

Uusi verho

Mä en tykkää joulusta, mä en keksi oikeata sanaa mitä joulusta ajattelen. Mä tykkäisin siitä jos olis . . . . ja niin päin pois.
Noh, ajattelin ottaa niin sanotusti härkää sarvista ja selättää sen, ostin jouluverhon. Mun mielestä tosi kiva jouluverhokangas. Näköjään olis pitänyt tuo valopallo sammuttaa mutt . ..


Nyt tämä roikkuu silittämättä keittiönurkkauksessa parvekkeen oviverhona. Tietenkään ei ollut sopivia verhonipsuja, joten roikkuu nyt huonoilla nipsuilla ja silitän sen sitt vasta huomenna ku saan oikea nipsut hankittua. Tiedättehän, että aina jokaisessa asunnossa on erilaiset ripustinsysteemit ja nipsuja kertyy mutta koskaan ei ole niitä oikeita varastoon jäänyt. Tänne muuttaessa oon jo käyttänyt kaikki sopivat ja eripariset, nyt on ostettava sopivia.
Tuo on kyllä sen verran iso kuvio, että ehkä se tarvii isomman tilan ympärilleen eli ehkä joudun laittamaan sen tähän huoneen puoleiselle ikkunaseinälle. Huomen oon viisaampi.

Olihan se sitt ostettava Fazer-kankainen "leipäpussi" mutta mä kyll täytän tän joko karkeilla tai käsityöllä. Printti ei oo oikein hyvä, jo aiemmin tätä katselin, mutta nyt "ärsyynnyspäissä" ostin kuitenkin.


Martinmarkkinoilta mainitsin ostaneeni nämä


Marraskuisia kukkia, 20.11.2015: apila, pietaryrtti ja siankärsämö


KS

17 kommenttia:

  1. Onpas kiva jouluverho.

    VastaaPoista
  2. Tuo onkin kiva jouluverho! Monet joulujutut on niin ällömakeita, etten minä ainakaan niihin innostu. Ei sen puoleen, ei meillä laitetakaan paljon joulukoristeita verhoista puhumattakaan. Kun on vain aikuisia paikalla, niin tuntuu jotenkin tarpeettomalta.
    Tuolla edellisessä postauksessa on kyllä kivoja pussukoita. Ohjettakin kävin katsomassa, jos vaikka joskus innostuisin. Vaikka saattaapa asia unohtua sinne tekemistä odottavien listallekin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä se, koska ei tarvitse laittaa joulua kun olen ihan itsekseni niin se tuntuu turhanpäiväiseltä juhlalta kaikkinensa.

      Poista
  3. Kaunis on verhokangas ja kiva aihe tuossa kankaassa. Kivoja kasvilöytöjä olet bongannut. Syksy oli aivan sekaisin ja joutsenetkin meinasivat unohtua Suomeen.

    VastaaPoista
  4. Nätti verho, t. Jouluihminen
    Mutta mistä tuon Fazer-pussukan löysit? Mun on ihan pakko saada samanlainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fazer-pussukka on Vallilan omasta kaupasta Mikonkadulla. Mutta tuota kuosia olen nähnyt Prisman tms. marketin kodinosastolla, siitä on patalappuja, tabletteja yms. ja myös kaakaomuki. Ehkä kangastaki on saatavilla.

      Poista
    2. eiku Kluuvikadulla se niiden kauppa on. Outlet on Tammistossa, mutta siis ihan on talous- ja kodintarviketavaraa isommissa kaupoissa.

      Poista
  5. Toi jouluverho on kiva ja tuo kissakuvioinen Fazer-pussi tosi hiaano. Joulu menee vähän silleen, että pienen lapsena se on tietty ihan huippu, sitten tulee piiiitkä aika, jolloin sillä joululla nyt ei ole niin suurta merkitystä. Sitten, jos saa omia lapsia, niin taas se joulu jotenkin tuntuu niin ihanalta ja nyt se taas tuntuu ihanalta, ku tietää, et tyttö tulee jouluksi. Muuten en mäkään ole niin ihmeellinen "joulu-ihminen":) On sussa joulu-ihmisen "siemen", kun hankit jouluverhon:( Terkut Ossilasta!

    VastaaPoista
  6. Mä niin tykkään joulusta ja kaikesta jouluhässäkästä. Torstaina pääsen joulumarkkinoille sinne Tallinnaan. Kiva tuo verho. Mä en oo opetellut ajatusta et verhoja vaihdetaan jouluks......

    VastaaPoista
  7. Hieno verho ja tuo Fazer-pussi on aivan ihana. Silloin en pitänyt joulusta, kun piti juosta kahden mummolan väliä ja aina kuulemma oltiin toisessa enemmän. Mutta nyt, kun saa olla omassa kodissa, tykkään joulusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nyt opettelen uudestaan tykkääämään. Kuten Marja-Leena kirjoitti niin on mussa se "siemen", se on jäänyt sieltä "vanhasta ajasta". Jospa tämä tästä.

      Poista
  8. Onpa suloinen verho! Ihana toi lumiukkopipari!!! Paljonko maksoi pieni piparitalo ja tuo ukkeli? Mulla on tota samaa Fazer-kuosia pöytäliina tai siis palanen sitä kerniliinaa ja tykkään siitä kovin, ei se tosin oo nyt vähään aikaan ollut pöydällä, mulla nää kaudet vaihtelee. Onhan se tylsää jos joulua pitää viettää yksin, mulla oli sellanen joulu 2 vuotta sitten ja olihan se aika ankeeta. Joulu on kuitenkin perhejuhla ja mulla se olikin ihka ensimmäinen joulu jonka vietin yksin. Mutta onhan se sellaista rauhoittumisen aikaa, niin voihan sitä yrittää tehdä itselleen omannäköisen joulun ja nauttia olosta. On sulla Usko kuitenkin, siitä on paljon seuraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni talo maksoi muistaakseni 3 tai 3.50 ja lumiukko oli 1.50. Ne oli Tosi edulliset mutta jotain massatuotantoa niin ei kai se paljoa maksa. Taloja nimittäin oli iso ja näitä pieniä ihan pilvin pimein. Ihan toista on jos ite tekee ja myyjäisissä myy, hinta on aivan toinen.

      Poista
  9. Mä en kans oo jouluihminen. Enkä vaihda verhoja ikinä. Jo neljäs kämppä samoilla olkkarin verhoilla meneillään... Fazeripussukka oli hyvä hankinta. kaikki mis on kissoi on hyviä hankintoja!

    VastaaPoista
  10. Ihana kuvio kankaassa. Minulle joulu on rauhoittumisen aikaa. Ennen sitä laitan koko ajan jotain. Vaihdan milloin tyynynpäälliset, milloin matot. Verhotkin. Paketoin ja shoppailen.
    On hyvä, että saa pöllyyttää laatikoita ja nurkkia. Samalla tulee siivottua tarpeetonta pois.
    Olet ajatuksissani.

    VastaaPoista
  11. No ne oli sit tosi edulliset! Miten noita voi tehdä massatuotantona...äh, mä luulin et ovat aina käsin tehtyjä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.