perjantai 27. marraskuuta 2015

Uusi neulekirja ja runsaasti lankaa

Viikko sitten Ogelin neuletapaamisessa Carita haaveili tästä neulekirjasta

Jorid Linvik, Den store VOTTEBOKA


netin syövereistä se löydettiinkin. Ja mä sitt heti tilasin sen ja tänään sain käsiini.

Het' piti Lankamaailmaan mennä lankaostoksille. Nyt on sitäpaitsi -30% normihintaisista langoista. Ja Adlibriksellä on nyt just tänään  -20%, mä maksoin täyden hinnan.

Tässä kirjassa on monen monta ohjetta, joita on paljon neulottuina näkynyt. Ohjeita saa ostaa yksittäin mutta nyt ne on yksissä kansissa. Tässä kliks kuvia (kaikkia malleja ei ole kirjassa)
Kliks, Joridin sivut (blog, FB, Kauppa, Rav)


Kyllä tuota norjankieltä tarpeeksi ymmärtää;) Kysyin Joridilta tuleeko kirja ruotsiksi tai englanniksi. Vielä ei ole tiedossa, saa nähdä mitä kustantaja päättää, silleen mä vastauksen tulkitsen: "Det kan du ikke se bort fra, vi får se hva forlagene gjør!

Kirjassa käytetttyjä lankojahan ei täältä saa. Rauma Garn Finullgarn'in juoksevuus vastaa Viking Babyull'ia ja sitä nyt ostin kun oon sen hyväksi langaksi muutoinkin havainnu. Kotimainen erinomainen vaihtoehto on varmaankin Tukuwool, se on aavituksen ohuempaa. Kunhan nyt kokeilen miten lapasia alkaa syntymään ja lähteköö vallan lapasesta niin sitt sijoitan kyllä Tukuwooliin.
Piti ostaa yks kerä nokkoslankaa - Onion knit'sin Nettle Sock Yarn - ettei vaan lopu omien polvisukkien viimeisillä kerroksilla. Ja joku saa Arne&Carlos sukat, hmm siis sorruin hömppään;)


Neulomisiin,
KristiinaS

17 kommenttia:

  1. Kuvassa olevat haukkulapaset ovat tosi söpöt. Aika hieno lankasaalis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogikoiran väreissä pitäis tehdä niin mikäs olis koiraa kuljettaessa lapasia näytellä.

      Poista
  2. Jaaha, vai että Lankamaailmassa ale. Oikeastaan kai tarvitsisin paksumpaa sukkalankaa - tartteekohan sitä huomenna lähteä ostoksille? -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolkyt pinnaa pois hinnasta on jo ihan ok ale. Mutt huom. osa langoista on jo alehinnoilla mutt kyll oli normihintaisiakin jonkun verran. Ja nää mun ostamat oli kaikki viel normihinnoilla.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kerran mäkin sain lanka-aleen edukseni. Hitsin pimpula ku on se Ilu heti ens viikolla. Puffala ja Lanitium on vielä neulomatta. Jaiks.

      Poista
  4. Ihania malleja tuolla klikkauksen takana, jos kirjassa on muutamakaan malli tuolta niin varmaan tulee ohjeet neulottua kun lankaakin löytyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, langat on ainakin koira, kissa 2x, pöllö ja joku muu, oisko sammakko. Niin monta kivaa kuviota on, tarvii vaan keksiä kelle niitä antaa jos aikaiseksi saan. Kirjassa on hyvin myös eri kokojen silmukkamäärät yms. En vielä ole perehtynyt miten sitt toteutetaan eri koot mutt sithän se selvii ku tekee.

      Poista
  5. Ai, että ihan kirjanakin.
    Aivan upeita malleja. Joitakin olen aikaisemmin nähnytkin, mutta todennut liian vaikeiksi minulle.

    VastaaPoista
  6. Vaikuttaa tosi kivalta kirjalta. Uudet järjestyksetkin kotona piristävät kummasti. Mitä parhainta joulun odotusta sinullekin.

    VastaaPoista
  7. Huisin hienot tuollaiset wuffe-lapaset.Onko siinä kissakin? Ei kyllä meitsin taidot riittäisi tuollaisiin. Mutta yhdet pitsisukat olen luvannut neuloa jouluksi, Sellaiset aika simppelit.Varmaan on herkullinen kirja himoneulojalle. Pöllötkin kuulostavat ihanilta. Mukavaa pikkujoulua ja terkkuja Ossilasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On wuffe-lapasessa kissa siellä kulmassa. Se on tietysti Usko:)

      Poista
  8. Kauniita lapasia, ei syntyisi helposti ei anakaan norjaksi.

    VastaaPoista
  9. Toi kirja on kyllä ihan mielettömän ihana! Kiitos puikonpidikkeestä ja seurasta eilen :)

    VastaaPoista
  10. Kylläpä tuo kirja näyttää mukavalta. Jaa,että yksi keräkö vaan piti ostaa,mutta eihän useampi kerä ole pahitteeksi:D Mä aina tapaan sanua,että mulla on huutava pula langoista. Mikä kun tuo meillä asuva herra ei sitä millään usko:D

    VastaaPoista
  11. Olen mykistynyt. Kerrankin.
    Ihana kirja.

    VastaaPoista
  12. Tuo kirja näyttää ihanalta! Täytyypä kysyä saisiko tuota kirjaa lainaksi kirjastosta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.